Εγκρίθηκε η συγχώνευση Wiggle και Chain Reaction Cycles.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
wiggle and chain reaction cycles

Πριν λίγους μήνες είχε ανακοινωθεί πως δύο από τα μεγαλύτερα online ποδηλατικά καταστήματα της Αγγλίας, το Chain Reaction Cycles και το Wiggle σκόπευαν να συγχωνευτούν και είχανε καταθέσει την πρόταση στην Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Αγορών του Ην. Βασιλείου ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την συγχώνευση.

Λίγες ημέρες πριν ανέβηκε ένα δελτίο τύπου όπου αναφερόταν πως η συγχώνευση θα ολοκληρωθεί μόλις η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Αγορών δώσει την έγκριση.

Η συγχώνευση αυτή θα δημιουργήσει ένα ακόμη πιο ελκυστικό κατάστημα προς του καταναλωτές καθώς θα υπάρχουν τα προϊόντα και από τις δύο εταιρίες, ενώ θα γίνει ταυτόχρονα και επέκταση των προϊόντων αυτών καθώς θα γίνουν επενδύσεις και στις υποδομές των εταιριών. Η συνδυασμένη επιχείρηση αναμένεται να έχει έσοδα άνω των 300 εκατομμυρίων λιρών και θα βρεθεί σε πιο ανταγωνιστική θέση στην παγκόσμια αγορά που έχει να κάνει με τα προϊόντα και αξεσουάρ ποδηλάτου, τρεξίματος, τριάθλου αλλά και κολύμβησης.

Η επωνυμία της νεοσυσταθείσας εταιρίας θα είναι WiggleCRC και πρόεδρος θα είναι ο Brian McBride ενώ θα διευθύνεται από τον Stefan Barden, ως Διευθύνων Σύμβουλος. Ο Chris Watson Διευθύνων Σύμβουλος του Chain Reaction Cycles θα βρίσκεται στο συμβούλιο και θα είναι ένας από τους πολύ σημαντικούς μετόχους.

Ο Stefan Barden, Διευθύνων Σύμβουλος του Wiggle και Chris Watson Γενικός Διευθυντής του CRC δήλωσαν: «Μαζί, το Wiggle και το Chain Reaction Cycles θα δημιουργήσουν μια ομάδα πρώτης κλάσης για τους λάτρεις των σπορ καθώς διαθέτουν εμπειρία χρόνων στην ποδηλασία, στο τρέξιμο, στο κολύμπι και στο τρίαθλο τα οποία και θα αποτελέσουν τα θεμέλια για να ανέλθει (η νέα εταιρία) σε έναν «παγκόσμιο πρωταθλητή«».

Previous Article

Πως να ξεκινήσετε δυναμικά την ημέρα σας!

Next Article

Γίνονται τα μονοπάτια ευκολότερα, ή… (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια