Τρόμπα για fat ελαστικά! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
fatstevens (3)

Εξαιτίας του μεγάλου όγκου αέρα στα fat ελαστικά, η ποδηλασία με τα fat-bikes είναι διασκεδαστική σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Αυτό όμως, που δεν είναι διασκεδαστικό, είναι η αναπλήρωση αέρα σε περίπτωση που πατήσετε κάποιο αγκάθι. Σπάνια περίπτωση μεν, αλλά συμβαίνει. Ή θα πρέπει να κουβαλάτε μαζί σας αρκετές αμπούλες CO2, ή να εύχεστε να μην χαλάσει η φορητή σας τρόμπα μετά τις πρώτες 1000 τρομπαρισιές.

fatstevens (2) fatstevenss

Πέρα από την ικανότητα να φουσκώνει γρήγορα fat ελαστικά, είναι σχεδιασμένη με την φιλοσοφία των fat bikes. Κάθε σημείο επαφής της είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από αντίξοες συνθήκες, ενώ φοράτε χοντρά χειμωνιάτικα γάντια και μπότες. Αντί για την χρήση ευαίσθητου πτυσσόμενου χερουλιού, η Fat Stevens έχει μια ανθετική λαβή σχεδιασμένη για να ταιριάζει στην παλάμη του χεριού. Στην βάση της τρόμπας, υπάρχει μεταλλική βάση η οποία ανοίγει όταν χρησιμοποιείται η τρόμπα και έχει δοκιμαστεί στις πιο αντίξοες συνθήκες, όπως χιόνι, λάσπη και άμμο. Τέλος, στη άκρη του εύκαμπτου σωλήνα υπάρχει τσοκ μεγάλου μεγέθους ώστε να γίνεται εύκολη η χρήση του με χοντρά γάντια.

fatstevens (4) fatstevens (5)

Η εγγύηση ότι το λάστιχό σας θα φουσκώσει πριν παγώσετε, είναι ο θάλαμος των 39mm, ο οποίος υπόσχεται πως θα φουσκώσετε τα fat ελαστικά σας με την μισή προσπάθεια, από ότι με μια κανονική φορητή τρόμπα. Με ύψος 35 εκατοστών και με βάρος λιγότερο από μισό κιλό, χωράει στα περισσότερα πλαίσια και σακίδια της αγοράς.

Δείτε το βίντεο:

Previous Article

Κράνη για αγώνες Enduro. Τι προτείνουμε.

Next Article

Το πιο τρελό urban MTB video που θα δείτε σήμερα! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια