Το Hour Record παίρνει φωτιά. Ξανάσπασε το ρεκόρ! (video)

Author: 5 Σχόλια Share:
wigginshourrecord (1)

Ο 35χρονος Bradley Wiggins έσπασε το Hour Record (ρεκόρ μιας ώρας), το οποίο κατείχε ο Alex Dowsett από τον Μάιο με απόσταση 52,937 χιλιόμετρα, διανύοντας 54,526.

Ο Sir Bradley Wiggins νιώθει τιμή που έσπασε το Hour Record στην κατάμεστη πίστα Lee Valley VeloPark στο Λονδίνο, ενώ ταυτόχρονα έγινε ο 6ος αναβάτης που έχει κερδίσει τον τίτλο στο Tour de France και έσπασε το Hour Record. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τελείωσε, ήταν βασανιστικό». wigginshourrecord (3)

Ο πολλαπλός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ποδηλασία πίστας και δρόμου, ήταν ο 5ος τους τελευταίους 9 μήνες που έσπασε το Hour Record ξεπερνώντας τους 212 γύρους του Dowsett, ολοκληρώνοντας 218 γύρους, αλλά χωρίς να πιάσει τον στόχο των 221 γύρων που είχε θέσει.

«Για να σπάσει κάποιος το Hour Record, χρειάζεται πολύ κουράγιο και επιμονή, καθώς υπάρχουν πολλά παιχνίδια στο μυαλό. Συνεχώς συγκρίνω τον εαυτό μου με τους καλύτερους και απλά είμαι χαρούμενος που έχω καταφέρει να γίνω ένας από αυτούς. Όταν είσαι μέσα στην πίστα, συνεχώς κοιτάζεις το ρολόι το οποίο γυρνάει αντίστροφα, αλλά ποτέ δεν πιστεύεις ότι θα τελειώσει ο χρόνος«.

Παρακολουθήστε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την προσπάθεια του Wiggins, δείτε τους πανηγυρισμούς μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος και τις δηλώσεις του αθλητή.

Previous Article

Συμβουλές αγοράς για υβριδικό ποδήλατο.

Next Article

Κιτ επισκευής tubeless ελαστικών, Dynaplug Micro Pro. (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια