Κιτ επισκευής tubeless ελαστικών, Dynaplug Micro Pro. (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
dynaplug (2)

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει κάτι πιο εκνευριστικό από ένα λάστιχο κατά την διάρκεια της βόλτας μας. Μπορεί να μετατρέψαμε τα ελαστικά μας σε tubeless –How to και Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε– αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουμε να παθαίνουμε λάστιχο.

dynaplug (3)

Εδώ είναι που έρχεται η Dynaplug, εταιρία από το 1991 που ειδικευόταν στην κατασκευή κιτ επισκευής tubeless για μηχανές και ισχυρίζεται πως μπορεί να φτιάξει επιτυχώς το 98% των τρυπημάτων. Το 2015 ξεκίνησαν να προσφέρουν το κιτ επισκευής tubeless και για ποδήλατα, το οποίο δεν απαιτεί τρίψιμο, χημικά ή  διαλυτικά και είναι στιγμιαίο. Απλώς αφαιρείτε το αντικείμενο που προκάλεσε το λάστιχο και τοποθετείτε το βύσμα επισκευής.

Η διαδικασία επισκευής είναι αρκετά απλή. Αφαιρείτε το αντικείμενο από το λάστιχο, και τοποθετείτε το βύσμα. Βέβαια υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου δεν δουλεύει το συγκεκριμένο κιτ, όπως σκισίματα του ελαστικού. Δεν χρειάζεται να βγει το ελαστικό από τον τροχό για να επισκευαστεί καθώς όλη η διαδικασία γίνεται εξωτερικά του ελαστικού.

Το εξωτερικό κέλυφος του Dynaplug χρησιμοποιείται ως μοχλός για τα βύσματα, τα οποία είναι πολύ αιχμηρά.

Με πολύ κομψό σχεδιασμό και πραγματικά πολύ μικρό μέγεθος, είναι κατάλληλο να το έχετε πάντα μαζί σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες για την χρήση του μπορείτε να δείτε το βίντεο που ακολουθεί και να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους.

Previous Article

Το Hour Record παίρνει φωτιά. Ξανάσπασε το ρεκόρ! (video)

Next Article

Οι Ολλανδοί δείχνουν τον δρόμο και στο πάρκινγκ ποδηλάτων. (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια