Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής ποδηλασίας στην Ναύπακτο.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
agonas_103

Εχτές, σήμερα και αύριο (21-22-23/7) θα πραγματοποιηθεί στην Ναύπακτο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής ποδηλασίας όπου συμμετέχουν 200 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι το cross-country XCO (αντοχής) και το Team Relay (σκυταλοδρομία), ενώ για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί και το eliminator mtb για τις κατηγορίες αντρών και γυναικών άνω των 17 ετών, με την συμμετοχή 75 αθλητών και αθλητριών. Διοργανωτές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινής ποδηλασίας είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Ναυπακτίας και την Μ.Κ.Ο «Πράσινο+Μπλε».

Εχτές πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Team Relay, σήμερα θα πραγματοποιηθεί το αγώνισμα XCO με αφετηρία και τερματισμό το κάστρο της Ναυπάκτου. Οι ώρες διεξαγωγής είναι 09:00-12:00 και 17:00-19:30. Αύριο θα διεξαχθεί το eliminator mtb στην παραλία Ψανή μέσα στην Ναύπακτο.

agonas_076

Όσον αφορά το cross-country XCO, η διαδρομή είναι γύρω από το κάστρο και στην παλαιά πόλη και αποτελείται από άσφαλτο, δασικό δρόμο, δασικό μονοπάτι και πλακόστρωτο συνολικού μήκους 4,1 χιλιόμετρα, το οποίο θα επαναλαμβάνεται. Η διαδρομή είναι ίδια με την περσινή χρονιά.

Όσο για το Πανελλήνιο Eliminator mtb, ένα εντυπωσιακό άθλημα τεχνικής και ταχύτητας, αυτό θα διεξαχθεί σε ειδικό χώρο διαδρομή που έχει διαμορφωθεί μέσα στη Ναύπακτο στην παραλία Ψανή.

Όσοι έχετε την δυνατότητα καλό θα ήταν να παραβρεθείτε ως θεατές καθώς πρόκειται για ιδιαίτερα εντυπωσιακά αγωνίσματα.

Previous Article

O Chris Froome κατακτάει τον 4ο τίτλο Tour de France και μένει στην ιστορία!

Next Article

Παραμένει με το yellow jersey ο Froome. Solo νίκη για τον Barguil.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια