Τέλος σεζόν για τον Fabian Cancellara.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
sptdw110_1_670

Τέλος οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για αυτή την σεζόν για τον Fabian Cancellara μετά την πτώση που είχε στο Ε3 Ηarelbeke την Παρασκευή. Η ομάδα του -Trek Factory Team- επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο Ελβετός σταρ, έχει δύο μικρά κατάγματα στις εγκάρσιες αποφύσεις των κάτω σπονδύλων. Αν και δεν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο Tour of Flanders και στο Paris-Roubaix.

Στην αρχή του αγώνα Milan-San Remo ο Cancellara, με τον John Degenkolb -ο οποίος κέρδισε τον αγώνα- τον Lars Boom και αρκετούς ακόμη αναβάτες ενεπλάκησαν σε πτώση που προκλήθηκε από κάποιον ο οποίος μπλόκαρε τα φρένα και δεν μπόρεσαν να αποφύγουν. Αν και ο Ελβετός, σηκώθηκε και ανέβηκε στο ποδήλατο μετά την πτώση, με δυσκολία έφτασε το πελοτόν. Φυσικά, σταμάτησε από τους πόνους για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ακτινογραφίες.

sptdw109_670

Καθώς έφευγε από τον αγώνα, ο γενικός διευθυντής της ομάδας του, ο Dirk Demol, επιβεβαίωσε ότι o Ελβετός δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή στο Gent-Wevelgem και με την τραυματισμένη του μέση, πιθανόν να μην μπορέσει να αγωνιστεί ούτε στο Tour of Flanders αλλά ούτε και στο Paris-Roubaix.

«Ένιωσα πως ήταν μια πολύ δυνατή πτώση, αλλά ήθελα να συνεχίσω τον αγώνα. Έπρεπε όμως να σταματήσω γιατί ο πόνος είχε γίνει αβάσταχτος. Στο νοσοκομείο επιβεβαιώθηκα», είπε ο διάσημος αναβάτης.

Τα κόκκαλα που έπαθαν την ζημιά μοιάζουν με μικρά φτερά στις άκρες των σπονδύλων στην περιοχή της μέσης (στο κάτω τμήμα της σπονδυλικής στήλης). Είναι άγνωστο πόσο καιρό θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης γιατί δεν μπορεί να γίνει εγχείρηση παρά μόνο κάποια αγωγή και υπομονή στον πόνο, όπως είπε ο αθλητής.

Previous Article

Bike Parkour; (video)

Next Article

Raleigh Militis Race- Full επίθεση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια