Το Aurora Bright Bike είναι ένα ποδήλατο… που λάμπει! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:

aurora-bright-bikes-2

Αν νομίζετε πως τα χρωμιωμένα ποδήλατα που συναντάμε που και που στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι γυαλιστέρα και «λάμπουν» τότε θα πρέπει να δείτε το Aurora Bright Bike το οποίο έχει φώτα LED μέσα στον σκελετό και πραγματικά λάμπει!

Τα μοναδικά αυτά ποδήλατα εμφανίστηκαν στο Kickstarter ζητώντας την συνδρομή του κόσμου στην ανεύρεση πόρων ώστε να μπουν στην παραγωγή. Πρόκειται για πλαίσια ποδηλάτων τα οποία φέρουν εσωτερικά φώτα LED και έναν μικρό υπολογιστή-controller ωστε να μπορεί ο χρήστης να διαμορφώσει τον τρόπο αλλά και τα χρώματα από τα LED.

Οι σκελετοί είναι διαθέσιμοι σε 3 διαφορετικά φινιρίσματα. Διάφανο όπου τα LED φαίνονται ξεκάθαρα μέσα στο πλαίσιο, το ημιδιαφανές με τα LED να είναι ελαφρώς ευδιάκριτα και λευκό όπου τα LED δεν φαίνονται και δίνει την εντύπωση λάμπας neon.

Φυσικά και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένων φώτων αλλά και μοτίβων μέσω του ελεγκτή ή μιας εφαρμογής στο smartphone ενώ υπάρχει και η δυνατότητα -σε συγκεκριμένο μοντέλο- να ταιριάζει ο ρυθμός που αναβοσβήνουν τα φώτα με τους παλμούς της καρδιάς! Γαμάτο;
aurora-bright-bikes-1

Υπάρχουν αρκετές επιλογές για να διαλέξει κάποιος στο Kickstarter με την οικονομικότερη να ξεκινάει περίπου στα 800€ ενώ με 9000€ μπορεί κάποιος να πάρει ένα πρότυπο υβριδικό ποδήλατο σχεδιασμένο από τον Craig Calfee, ενός από τους πρωτοπόρους στην χρήση ανθρακονημάτων στα πλαίσια ποδηλάτων.

Previous Article

Όταν είσαι ο Kyle Norbraten όλα τα μονοπάτια έχουν flow! (video)

Next Article

Κέντρο με 14 εσωτερικές ταχύτητες από την Νορβηγική Kindernay.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια