Υπονοούμενα του Lance Armstrong μέσω του Twitter για τον Chris Froome!

Author: 1 σχόλιο Share:
lance-armstrong3_3377482b twozzzzzzz

 

Ο Armstrong, ο οποίος έχασε και τους 7 τίτλους που είχε κερδίσει σε tour από το 1999-2005, ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε γύρω από το ντόπινγκ συμμετείχε προχθες στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Geoff Thomas ‘One Day Ahead’.

Ο Αμερικάνος ένωσε τις δυνάμεις του με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Αγγλίας και μία ομάδα ερασιτεχνών με σκοπό να συγκεντρώσουν ένα εκατομμύριο λίρες για τη θεραπεία της λευχαιμίας, κάνοντας ποδήλατο σε δύο φάσεις. Αυτό ήταν αδιαμφισβήτητα μια καλή κίνηση.

Τις ίδιες μέρες ωστόσο ο Armstrong επέλεξε να τουιτάρει κάτι αμφίσημο για την πορεία του Chris Froome στον φετινό Γύρο της Γαλλίας (προηγείται με προβάδισμα άνω των 3 λεπτών)! Και το ερώτημα που έχουμε να κάνουμε εμείς σε εσάς ως ποδηλάτες είναι το εξής (και είναι ειλικρινές):

Πιστεύετε πως μπορεί να μιλά για θέματα ντόπινγκ κάποιος που έχει πιαστεί να χρησιμοποιεί απαγορευμένες ουσίες;

-Ναι, γιατί αν κάποιος έχει σηκώσει το βάρος της αποκάλυψης ο ίδιος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στην πρόληψη του αντι-ντόπινγκ.

-Όχι, γιατί δεν νοείται να μιλά για άλλους -που προς το παρόν είναι απολύτως καθαροί- ο ‘ένοχος’, αυτός ο οποίος ντρόπιασε το άθλημα…

 

Εσείς τι λέτε;

 

Previous Article

Όταν οι μεγάλες εταιρίες μιλούν μέσω του ποδηλάτου…

Next Article

Σωστός τρόπος τοποθέτησης για το ποδηλατικό κράνος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια