10 λόγοι που το ποδήλατο είναι καλύτερο από την κοπέλα σου! (fun)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
buyabike

Άντρες συν-ποδηλάτες, έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί το ποδήλατο θα μπορούσε εύκολα να αντικαταστήσει την σχέση σας; Έχετε σκεφτεί τα «καλά» του;

  1. Μπορείτε να περάσετε λίγο χρόνο με το ποδήλατο σας χωρίς την εκνευριστική γκρίνια ή κριτική. Στην πραγματικότητα, τις περισσότερες φορές θα παραμείνει σχετικά ήρεμο!
  2. Τα ποδήλατα ζουν τη στιγμή. Το τώρα. Δεν σκέφτεται, ούτε πρόκειται να σας ρωτήσει κάτι σχετικά με το «επόμενο βήμα» στη σχέση σας, ούτε απαιτούν μονόπετρα, παιδιά, γατιά κλπ. Οκ! Ίσως απαιτήσει καμιά καλύτερη αλυσίδα, ανάρτηση, πετάλι κλπ. αλλά χαλάλι.
  3. Συμπληρωματικά με το # 2 το ποδήλατό δεν θα αναμασά παλιά θέματα. Δε χρειάζεται να απολογηθείτε για εκατοστή φορά γιατί ξεχάσατε την επέτειο σας ή γιατί δε πήγατε στο οικογενειακό τραπέζι που σας κάλεσαν πέρσι τα Χριστούγεννα .
  4. Το ποδήλατο δεν θα παραπονεθεί για άλλα ποδήλατα, ούτε θα σας κάνει σκηνή ζηλοτυπίας γιατί ζαχαρώνατε άλλο ποδήλατο σε κάποιο μαγαζί. Και φυσικά δε πρόκειται να αρχίσει τα κουτσομπολιά. Ίσως ξέρει ότι έχετε κι άλλα πράγματα να σκεφτείτε.
  5. Μπορείτε να είστε απλά ο εαυτός σας με το ποδήλατό σας, χωρίς να προσπαθήσει να σας «αλλάξει». Επίσης μπορείτε να φορέσετε ότι τραβάει η όρεξη σας χωρίς να έρθετε αντιμέτωποι με ξυνισμένα μούτρα. Και όχι! Δε πρόκειται να σας κάνει μάθημα μόδας μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας, κι ούτε θα προσπαθήσει να σας πείσει ότι δε ταιριάζει το καρό με το πουά.
  6. Οι διαθέσεις του ποδηλάτου σας δεν εξαρτώνται από τις ορμόνες του (ω ναι! τα ποδήλατα δεν έχουν ορμόνες). Bye bye κυκλοθυμίες!
  7.  Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να καθησυχάσετε το ποδήλατό σας για το πώς φαίνεται, αν είναι χοντρό ή αν το κολακεύει το τιμόνι που φοράει. Δε το ενδιαφέρει η σύγκριση με άλλα ποδήλατα.
  8. Το ποδήλατο είναι γενικά πάντα έτοιμο να σας ακολουθήσει όποτε κι όπου γουστάρετε να πάτε. Δεν χρειάζεται να το περιμένετε να ετοιμαστεί με τις ώρες, εκτός και αν χρειάζεται κάτι να επισκευαστεί.
  9. Δεν κλαίνε και δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους – τα ποδήλατα δεν έχουν συναισθήματα.
  10. Τα ποδήλατα δεν επηρεάζονται από ταινίες του Χόλυγουντ ή ρομαντικά μυθιστορήματα που προβάλλουν συγκεκριμένα πρότυπα ανδρών και σχέσεων και στη συνέχεια να σας αρχίσουν στην κρεβατομουρμούρα γιατί δεν ζείτε κι εσείς κάτι ανάλογο.

Κυρίες μου, μας συγχωρείτε αλλά αυτή την φορά, έρχεστε δεύτερες!

Previous Article

7-θέσιο ποδήλατο για meeting; Αφεντικό, εδώ θα τα πούμε την επόμενη φορά!

Next Article

Champions’ blog-Ο Ζαφείρης Βολικάκης σε Μόσχα και Μινσκ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια