3+1 λόγοι για να αγοράσει κάποιος ποδήλατο της TREK!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Trek-logo1_1

Η TREK είναι μια από τις μεγαλύτερες ποδηλατικές εταιρίες παγκοσμίως και κατασκευάζει όλων των ειδών τα ποδήλατα. Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος που ψάχνει ποδήλατο -οποιασδήποτε- κατηγορίας να μην έχει δει κάποιο TREK. Υπάρχουν από εισαγωγικά ποδήλατα μέχρι και ποδήλατα τα οποία είναι έτοιμα να συμμετέχουν στους σκληρότερους αγώνες ποδηλασίας δρόμου και βουνού.

 

Ας δούμε όμως 3 λόγους που θα κάνουν κάποιον να αγοράσει TREK δίχως δεύτερη σκέψη.

1) Η εγγύηση. Η TREK έχει ένα από τα καλύτερα προγράμματα εγγυήσεων που υπάρχουν στην ποδηλατική βιομηχανία. Πολλά από τα ποδήλατα της -ανεξαρτήτως υλικού κατασκευής- έχουν εγγύηση εφόρου ζωής -εξαιρούνται τα πιο gravity ποδήλατα βουνού τα οποία έχουν 5 και 3 χρόνια εγγύηση enduro/downhill.

trek-domane

2) Τα ποδήλατα της αμερικάνικης εταιρίας είναι από τα καλύτερα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Είτε όσον αφορά την ποιότητα και τον σχεδιασμό του σκελετού, είτε όσον αφορά τα περιφερειακά, είτε όσον αφορά την γεωμετρία και την αποτελεσματικότητα του κάθε ποδηλάτου για την χρήση που είναι προορισμένο.

3) Είναι η εταιρία που χορηγεί ποδήλατα στην Emily Batty και στα αδέλφια Αtherton! (αυτό είναι επιχείρημα, όχι αστεία!!!)Emily Batty (1)

3+1) Γιατί στη βόρεια Ελλάδα, θα τα βρείτε στο Dim Bikes στο Ωραιόκαστρο, όπου ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Μούσιος έχει μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο του ποδηλάτου και διαθέτει ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα bike service της πόλης!

dim-bikes-workplace-rear-triangle-trek

Το DIM Bikes βρίσκεται στην οδό Γαβρά 22 στο Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκης. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2314 015820.

Previous Article

Ηλεκτρικό ποδήλατο, με αυτονομία έως και 240 χλμ!

Next Article

Test Merida Scultura 4000- Και φρένο και γκάζι!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια