5 ποδηλατικά αξεσουάρ που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
high visibility vest

Είναι πολύ σημαντικό να είστε πάντα ορατοί στους δρόμους. Για τον λόγο αυτόν υπάρχουν κάποια αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε και με το παραπάνω!

Εμείς βρήκαμε και σας προτείνουμε τα παρακάτω:

Supacaz Kush ταινία για το τιμόνι

Ταινία τιμονιού σε νέον-κίτρινο χρώμα ραμμένη στο χέρι και ειδικά σχεδιασμένη με αφρό EVA -ώστε να απορροφάει τους κραδασμούς. Πέρα από την άμεση άνεση που θα νιώσετε στα χέρια σας θα γίνετε και πιο ορατοί στον δρόμο.

flouo bar tape road bike

POC Octal AVIP κράνος με MIPS

Με τον μοναδικό σχεδιασμό του το κράνος POC Octal είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητο! Η συλλογή AVIP της POC είναι σε έντονο πορτοκαλί χρώμα. Έρευνες έχουν δείξει ότι το πορτοκαλί χρώμα είναι το πιο αποτελεσματικό χρώμα για να τραβήξει την προσοχή από τους οδηγούς των αυτοκινήτων και των μοτοσυκλετιστών στον δρόμο.

helmet poc commute bright

Γιλέκο Proviz Reflect360

Το Reflect360 συνδυάζει λειτουργικότητα και εμφάνιση. Προσφέροντας ένα γιλέκο που η διαφορά του από τα υπόλοιπα ποδηλατικά γιλέκα είναι ότι στο φως της ημέρας μπορεί να δείχνει ένα ματ γκρι γιλέκο αλλά το βράδυ αλλάζει σε ένα εκπληκτικά λαμπερό ασημένιο χρώμα, όταν πέφτει πάνω του το φως των αυτοκινήτων. Το υλικό Reflect360 χρησιμοποιεί εκατομμύρια μικροσκοπικές γυάλινες χάντρες για να μεγιστοποιηθεί η ανακλαστικότητα.

Από την ίδια σειρά είναι διαθέσιμο το Switch γιλέκο (με τιμή 89 ευρώ) που από την μία μεριά είναι φωσφορούχο κίτρινο για την ημέρα και υλικό Reflect360 από την μέσα μεριά για την νύχτα.

high visibility vest

CamelBak Rogue Hydration Σακίδιο

Για ποδηλάτες βουνού η CamelBak παρήγαγε τρία σακίδια (HydroBak, Classic, και Rogue) τα οποία τραβούν την προσοχή και διατίθενται σε κίτρινο-πράσινες-φλούο αποχρώσεις. Είναι ένα ιδανικό χρώμα για να έχετε  στην πλάτη σας όταν πλησιάζει κάποιο αυτοκίνητο. Όπως όλα τα CamelBaks, το σακίδιο Rogue (βλέπε εικόνα) διαθέτει ανακλαστικές λωρίδες που λαμπιρίζουν όταν πέφτει φως από τα φώτα των οχημάτων.

camelbak

DeFeet Aireator Κάλτσες

Η DeFeet προσφέρει μια σειρά από υπέρ-φωτεινές και εντυπωσιακές φωσφοριζέ κάλτσες, γάντια και καλύμματα υποδημάτων που πραγματικά σας κάνουν να ξεχωρίζετε στο δρόμο. Μπορεί βέβαια να μην συνδυάζονται εύκολα με τα υπόλοιπα ποδηλατικά σας ρούχα, αλλά αυτός είναι και ο σκοπός τους. Η δημιουργία αντίθεσης μεταξύ του περιβάλλοντος και του ποδηλάτη είναι και αυτό που σας κάνει πιο ορατούς.

defeet socks

Previous Article

Ιταλός σχεδιαστής βάζει ανθρώπους να σχεδιάσουν ποδήλατα. Σίγουρα θα εκπλαγείτε με αυτά που ζωγράφισαν!

Next Article

5 λόγοι που μερικοί σταματάνε την ποδηλασία πριν καλά καλά ξεκινήσουν!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια