6 φανταστικές βάσεις παρκαρίσματος ποδηλάτων!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
bike-parking-lot

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι με το καθημερινό κόστος ζωής να ανεβαίνει στρέφονται προς το ποδήλατο σαν μέσο μετακίνησης εντός πόλεως για να μειώσουν όσο γίνεται τα έξοδά τους. Πέρα από την τσέπη τους, κάνουν καλό και στην υγεία τους. Βέβαια, με τον αυξανόμενο αριθμό ποδηλάτων αυξάνονται και οι απαιτήσεις για χώρους παρκαρίσματος. Υπάρχουν όμορφες βάσεις όπως το ποδηλατοστάσιο, αλλά στον κόσμο υπάρχουν μερικές μοναδικές προτάσεις για το παρκάρισμα ποδηλάτων.

Ψάξαμε και βρήκαμε τις 6 πιο ιδιαίτερες βάσεις παρκαρίσματος ποδηλάτων!

Βάση παρκαρίσματος ποδηλάτων, σε σχέδιο αυτοκινήτου.

Αλήθεια, γνωρίζετε πόσα ποδήλατα μπορούν να παρκάρουν στον χώρο που καταλαμβάνει ένα αυτοκίνητο; 10. Ναι δέκα ποδήλατα πιάνουν τον ίδιο χώρο με ένα αυτοκίνητο.

f_cyclehoop cyclehooppinkcar

2

Βάση παρκαρίσματος ποδηλάτων – παγκάκι.

Στις μεγαλουπόλεις που υπάρχει πρόβλημα χώρου, κάποιοι σκέφτηκαν να συνδυάσουν τα παγκάκια με βάσεις παρκαρίσματος ποδηλάτων. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Bench2 park-bench-1

Park-bench-backless-metal-bench-outdoor-commercial-metal-benches-with-elegant-design-bench-CAL-900

Ρομποτική βάση παρκαρίσματος ποδηλάτων.

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα παρκαρίσματος ποδηλάτων, στους τοίχους μεγάλων κτηρίων, ώστε να μην δεσμεύεται χώρος από τα πεζοδρόμια; Ένα είναι σίγουρο, ότι παρέχει καλή αντικλεπτική προστασία!

original

Πάρκινγκ ποδηλάτων σε χρηματοκιβώτιο.

Αν ζείτε με τον φόβο μην σας κλέψουν το ποδήλατο ενώ το κλειδώνετε σωστά τότε μία είναι η λύση. Ποδηλατικό χρηματοκιβώτιο. Υπάρχει στο Portland στην Αμερική και σας βεβαιώνουμε ότι θα είναι ασφαλές!

vault

Πάρκινγκ ποδηλάτων, σε σχήμα χτένας!

Ο σχεδιαστής της συγκεκριμένης βάσης, πρέπει να είχε εμμονή με το χτενισμένο μαλλί, γιατί δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς το πρωτότυπο αυτό σχέδιο!

comb-bike-rack-knowhow-shop-1-576x430 comb-bike-rack-knowhow-shop-2-576x432

Πάρκινγκ ποδηλάτου σε σχήμα τραπεζιού.

Το πρόβλημα του χώρου στις μεγάλες και πυκνοκατοικημένες περιοχές είναι μεγάλο, οπότε κάποιος σκέφτηκε να συνδυάσει μια θέση παρκαρίσματος ποδηλάτου με τραπέζι. Έχει το πλεονέκτημα ότι παρκάρεις το ποδήλατο, αλλά επίσης και ότι δεν χρειάζεσαι καρέκλα για να κάτσεις!

Pit-In-bicycle-stand-1 large

Βέβαια σαν το δαιμόνιο του Έλληνα από τα Τρίκαλα που άφησε το ποδήλατό του επάνω στο δέντρο γιατί δεν υπήρχε χώρος τριγύρω, δεν υπάρχει!

trikalabike

Previous Article

Θα πιστεύατε ότι το όμορφο αυτό ποδήλατο χωράει σε τσάντα;

Next Article

Αλλαγή ημερομηνίας για την τρενο-ποδηλατο-βολτα 2015.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια