Αλλαγές από την UCI… στο λογότυπό της.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
ucilogo (2)

Η παγκόσμια ομοσπονδία της ποδηλασίας, UCI, παρουσίασε την προηγούμενη βδομάδα ένα νέο, επανασχεδιασμένο λογότυπο στην προσπάθειά της να εκσυγχρονίσει την εικόνα της.

Είναι μόλις η δεύτερη φορά, κατά τα 115 χρόνια που γίνονται αλλαγές από την UCI, στο λογότυπό της, το οποίο δεν είναι κάτι ριζοσπαστικά καινούριο. Έχουν διατηρηθεί οι ρίγες του ουράνιου τόξου που σχετίζονται με τους παγκόσμιους πρωταθλητές της ποδηλασίας.

Δραστικές και ουσιαστικές αλλαγές είχαν ζητηθεί από πολλούς ανθρώπους του ποδηλατικού κόσμου όσον αφορά στην διοργανώτρια αρχή, UCI και ειδικότερα μετά την έκθεση της CIRC (Cycling Independent Reform Commission) που κυκλοφόρησε αρχές του έτους, η οποία σε κανένα σημείο της δεν ενίσχυε την φήμη της UCI. Μάλλον όμως μια αλλαγή στο λογότυπο δεν είναι αυτό που ζητάει ο κόσμος.

«Το ανανεωμένο λογότυπο του οργανισμού συμβολίζει την δέσμευση της UCI για τον εκσυγχρονισμό και την καινοτομία, ενώ παράλληλα θα μένει πιστή στην κληρονομιά και την παράδοση του οργανισμού. Με βασικό στόχο την μεγιστοποίηση της προβολής, σε αρμονία πάντα με την αναπτυξιακή στρατηγική της UCI, το νέο λογότυπο και το ευρύτερο επικοινωνιακό πακέτο θα συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά με τις διοργανώσεις, τους συνεργάτες και τους χορηγούς, βοηθώντας να δημιουργηθεί, ακόμη πιο δυνατός και αναγνωρίσιμος οργανισμός«, λέει ο πρόεδρος της UCI, Brian Cookson.

Previous Article

Ήρθε η ώρα για να δούμε ‘Tour de France’ ποδήλατα!

Next Article

3η ημέρα του Tour de France. (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια