Ανοικτά τα λιφτ στα 3-5 πηγάδια τις Κυριακές του Ιουνίου!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
lift shuttle mtb bike park

Ανακοινώθηκε εχτές στον ιστότοπο του χιονοδρομικού των 3-5 Πηγαδιών Νάουσας, πως από 5 Ιουνίου και για κάθε Κυριακή του Ιουνίου θα λειτουργεί το λιφτ και θα υπάρχει και η δυνατότητα να ανέβει ο κόσμος με τα ποδήλατα του.

Βέβαια, η ποδηλατική έμπνευση είναι κάτι που λείπει από τον συντάκτη της ανακοίνωσης, καθώς ο τετραγωνισμός των τροχών δεν είναι και κάτι πάρα πολύ ευχάριστο για κάποιον που ασχολείται με το downhill και την ποδηλασία γενικότερα.

Όπως και να έχει όμως, εμείς θα προσπαθήσουμε να ξεκλέψουμε μια Κυριακή να επισκεφτούμε τα 3-5 Πηγάδια ώστε να δώσουμε αφορμή στους υπευθύνους να το σκεφτούν πολύ σοβαρά ώστε να δημιουργήσουν και μερικές διαδρομές αποκλειστικά για ποδήλατα που θα μπορούν να λειτουργούν 8 μήνες τον χρόνο.

Η ανακοίνωση από το site των 3-5 Πηγαδιών:

«Παράλληλα με το Vermio Soccer Festival, που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία, τον μήνα Ιούνιο, οι λάτρεις των αποδράσεων, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν περιηγήσεις στις κορυφές του Βερμίου , να δοκιμάσουν το άθλημα τις τοξοβολίας και να ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής στο ”Φουσκωτό Ποδοσφαιράκι 6Χ6″.

Οσο για τους freeride τύπους? DOWNHILL.

Ζήστε, μια ξεχωριστή ποδηλατική περιπέτεια στα μαγευτικά μονοπάτια του Βερμίου.

Ατελείωτες πλαγιές συνθέτουν έναν παιχνιδότοπο για μεγάλους, όπου μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικές, δικές σου γραμμές.

Εξασφάλισε ένα εισιτήριο για τα λίφτ και οδήγησε μέχρι να τετραγωνήσεις τους τροχους σου!

Opening απο 5/6 και για κάθε Κυριακή του Ιουνίου. Ώρες λειτουργίας 9:30-14:30.

Ανοικτά και Δευτέρα 20/6, Ημέρα Αγίου Πνεύματος.»

Previous Article

Αυστραλία, 375 φορές περισσότερα πρόστιμα στους ποδηλάτες από τους αυτοκινητιστές!

Next Article

Μπορείτε να βρείτε τι διαφορετικό έχει το ποδήλατο πίστας της Ολυμπιακής Ομάδας των Η.Π.Α;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια