Πρωτοποριακό backpack για commuters και πιο ασφαλείς μετακινήσεις.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
lumos commuter backpack (1)

To commuting έχει γίνει καθημερινότητά σας; Πηγαίνετε παντού με το ποδήλατο; Τι γίνεται όμως όταν δύει ο ήλιος; Νιώθετε ασφαλής; Όσο και αν έχουν εξελιχθεί τα φώτα των ποδηλάτων τα τελευταία χρόνια, πάντα υπάρχει κάτι που συνεχίζει να μας φοβίζει κατά τις βραδυνές μας μετακινήσεις με το ποδήλατο. Άπειρες λύσεις, άλλες πιο πρακτικές άλλες πιο φωτεινές, ενώ άλλες, πολύ καινοτόμες! Μια από τις πιο καινοτόμες λύσεις είναι και το backpack από την Lumos.

lumos commuter backpack (3) lumos commuter backpack (2)

Η Lumos -μια Ινδική εταιρία- παράγει κατά κύριο λόγο ηλιακές συσκευές φόρτισης, τσάντες ποδηλάτου και γενικά ό,τι έχει να κάνει με το commuting. Πρόσφατα διέρευσαν μερικές φωτογραφίες από ένα νέο, πρωτότυπο σακίδιο πλάτης, το οποίο θα έχει φωτιζόμενα πάνελ αλλά και εικονίδια!

lumos commuter backpack (4) lumos commuter backpack (10)

Το σακίδιο είναι επαναφορτιζόμενο μέσω USB, με μπαταρίες ιόντων λιθίου, ώστε να τροφοδοτούνται τα μοτίβα που υπάρχουν πάνω του. Επίσης προσφέρεται επιλογή για συνεχόμενο φως ή για λειτουργία strobe (αναβόσβημα). Τα ηλεκτρικά φωτιζόμενα πάνελ, είναι αδιάβροχα, όπως και όλες οι ηλεκτρικές συνδέσεις. Επίσης είναι και άθραυστα ώστε να μην φοβάστε την κατάστασή τους σε κάποια πτώση. Τέλος, η διάρκεια ζωής των μπαταριών αναμένεται να είναι μεταξύ 2 και 4 ετών, αναλόγως της χρήσης.

lumos commuter backpack (8) lumos commuter backpack (9)

Υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές, με το Ninja να είναι το «μικρότερο», με μόλις 6 λίτρα χωρητικότητα και έχει έναν φωτιζόμενο ποδηλάτη στην πίσω μεριά. Η αεροδυναμική μορφή του Ninja και η εργονομικά βελτιστοποιημένη κατανομή του βάρους, το καθιστούν ιδανικό για χρήση πάνω στο ποδήλατο, ενώ το πολυεστερικό του ύφασμα είναι αδιάβροχο μέχρι και 70mm βροχής! Οι πολλές, ξεχωριστές, θήκες για μικροπράγματα όπως και ο πιο μεγάλος, επεκτάσιμος χώρος στην πίσω μεριά, είναι αρκετά για τα πράγματα που χρειάζεστε. Στην μεγάλη θήκη χωράει με άνεση φορητός υπολογιστής 14″, ενώ εξωτερικά υπάρχει και η θήκη για κράνος -που γίνεται και αδιάβροχο τσάντας- όπως και μια αποσπώμενη θήκη για το smartphone ή την κάμερά σας. Τέλος, η πίσω μεριά, που έρχεται σε επαφή με την πλάτη σας, είναι διαμορφωμένη έτσι ώστε να αφήνει τον αέρα να ρέει και να εξατμίζει τον ιδρώτα. Οι ιμάντες είναι διάτρητοι και το βάρος της ανέρχεται στα 800 γραμμάρια.

lumos commuter backpack (5) lumos commuter backpack (7)

Το Nox, η δεύτερη επιλογή, έχει χωρητικότητα 15 λίτρα, ενώ πίσω υπάρχει ένα μεγάλο φωτιζόμενο «Χ» το οποίο εκτείνεται από τους ώμους μέχρι την μέση. Εσωτερικά μπορείτε να τοποθετήσετε φορητό υπολογιστή μέχρι και 15,6″ ή έναν ασκό 3ων λίτρων. Όπως και στο Ninja, έτσι και εδώ υπάρχουν διάφορες θήκες, όπως και αδιάβροχο που γίνεται και θήκη για το κράνος.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Lumos, εδώ: www.iwearlumos.com

Previous Article

Radbahn, στεγασμένος ποδηλατόδρομος που ενώνει το Βερολίνο από άκρη σε άκρη

Next Article

Σπαστό enduro ποδήλατο; Σοβαρά;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια