Πάμε μια βόλτα με τον Bill Nye*! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
bill-nye-diamondback-scientist-bike-explanation

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια βόλτα με το ποδήλατο. Είτε ασχολείστε χρόνια, είτε ξεκινήσατε τώρα το ποδήλατο είναι μια δραστηριότητα η οποία σας βοηθάει να χαλαρώσετε, να ξεχαστείτε και κάθε φορά η βόλτα σας τελειώνει με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Ο John Diamondback (ιδρυτής της Diamondback Bicycles) κάλεσε τον φίλο και συνάδελφο Bill Nye να ανακαλύψει την χαρά που μπορεί να δώσει ένα ποδήλατο -αλλά και τις 1002 επιλογές που το συνοδεύουν!

Ο Bill μέσα σε λίγα λεπτά καταφέρνει να απλοποιήσει την διαδιακασία επιλογής ποδηλάτου βάση του μέρους που σκέφτεστε να ποδηλατήσετε αλλά και το γιατί θα ποδηλατείτε. Επίσης αναφέρει την σημαντικότητα του σωστού μεγέθους και δίνει μερικές γενικές οδηγίες όσον αφορά τα φρένα, τις ταχύτητες αλλά και τα σκασμένα ελαστικά! Ποδηλατική ασφάλεια, κατάλληλος εξοπλισμός, μέσα σε 3 λεπτά θα γίνετε ειδήμονες του ποδηλάτου!

*Ο Bill Nye γνωστός και ως Bill Nye the Science Guy γεννημένος στις 27/11/1955 είναι Αμερικανός ηθοποιός, επιστημονικός παιδαγωγός, τηλεοπτικός παρουσιαστής και μηχανολόγος μηχανικός. Είναι ευρέως γνωστός για την παρουσίαση της επιστημονικής σειράς Bill Nye the Science Guy (1993–1998) και από τις μετέπειτα εμφανίσεις του στα δημοφιλή μέσα μαζικής ενημέρωσης ως επιστημονικός παιδαγωγός.

Previous Article

Η χειμερινή ποδηλασία σε χιόνι, μας κάνει ή όχι καλύτερους;

Next Article

Red Bull Rampage 2016. Λίγες ημέρες μένουν για το πιο διάσημο ποδηλατικό event!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια