Νέα πρόταση μετάδοσης για τα ποδήλατα βουνού από την Box Components.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
box components transmition mtb (2)

Τα τελευταία χρόνια η Box Components δουλεύει πάνω σε μια καινούρια μετάδοση για ποδήλατα βουνού και από ότι φαίνεται σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμη να βγει στην παραγωγή.

Στο Sea Otter έστησαν έναν πάγκο επίδειξης με το μοναδικό Push-Push χειριστήριο, το οποίο αντί να έχει δύο λεβιεδάκια που το ένα να ανεβάζει και το άλλο να κατεβάζει ταχύτητες, υπάρχει μόνο ένα. Για να μπει μια πιο ελαφριά ταχύτητα είναι όπως τα χειριστήρια που έχουμε όλοι χρησιμοποιήσει, ενώ για να βαρύνει η ταχύτητα, σπρώχνεις το λεβιεδάκι προς τον λαιμό του ποδηλάτου. Ίσως ακούγεται αρκετά περίπλοκο αλλά αφού το χρησιμοποιήσετε μερικές φορές θα καταλάβετε πόσο εύκολο και εύχρηστο είναι. box components transmition mtb (3)

box components transmition mtb (4)

Στο πίσω σασμάν υπάρχει -όπως είναι και λογικό- κάποιου είδους clutch ώστε να μην επιτρέπει την ταλάντωση της αλυσίδας. Παράλληλα υπάρχει μια ελατηριωτή βάση για το καλώδιο η οποία σε περίπτωση πτώσης σπάει μειώνοντας τις πιθανότητες καταστροφής του σασμάν. Θα υπάρχει σε δύο εκδόσεις, μια για κασέτες μέχρι 36 δόντια και μια που θα είναι συμβατή με κασέτες μέχρι 44 δόντια.

box components transmition mtb (1)

Σύμφωνα με την εταιρία αναμένεται να το δούμε στα μαγαζιά μέχρι το τέλος του 2016, ενώ οι τιμές θα είναι πολύ προσιτές με το χειριστήριο να κοστίζει περίπου 50€ ενώ το σασμάν 125€.

Previous Article

Μυστικά και τακτικές που θα σας βοηθήσουν στις ανηφόρες.

Next Article

Το νέο αυτό ισοθερμικό μπορεί να υπολογίσει τους καρδιακούς παλμούς σας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια