Δάνειο για αγορά ποδηλάτου; Δεν πάμε καλά…

Author: Χωρίς σχόλια Share:
bike loans

Με την ολοένα και συνεχόμενη άνθηση της ποδηλασίας στην Αγγλία, η τράπεζα Lloyds μετά από έρευνα που διεξήγαγε, βρήκε πως οι άνθρωποι παίρνουν δάνεια για να αγοράσουν ποδήλατο! Μέσα σε 3000 άτομα που ερωτήθηκαν από την τράπεζα, ένας στους πέντε έχει προσωπικό δάνειο, ενώ το ένα τέταρτο αυτών, χρησιμοποίησαν τα λεφτά για την αγορά αυτοκινήτου ή ποδηλάτου.

Με τους ποδηλάτες, ανεξαρτήτως ηλικίας, να θέλουν τα ίδια ποδήλατα με τα αθλητικά τους είδωλα, ξοδεύουν υπέρογκα ποσά για ένα καινούριο ποδήλατο, τα οποία κάθε χρόνο γίνονται και πιο ακριβά.

Σύμφωνα με την τράπεζα, όμως, αυτή η τάση αγοράς ακριβών ποδηλάτων ίσως να είναι και ο λόγος πίσω από τον αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων που μετακινούνται με ποδήλατο από και προς τις εργασίες τους.

Η συγκεκριμένη έρευνα, βγήκε στην δημοσιότητα λίγες εβδομάδες μετά τις προειδοποιήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σχετικά με την αύξηση νοικοκυριών που παίρνουν δάνεια και πιστωτικές κάρτες και ότι αυτή η κίνηση θα μπορούσε να απειλήσει την οικονομία της Αγγλίας.

Βέβαια αυτά όλα έρχονται σε αντίθεση με ένα παλαιότερο θέμα που είχαμε γράψει, στο πως σχετίζεται η ποδηλασία με την αύξηση των θέσεων εργασίας και όλα μαζί μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι παν μέτρον άριστον!

Previous Article

5 ασκήσεις για πιο δυνατό, ποδηλατικό σώμα!

Next Article

Τροχός ποδηλάτου. Ξέρετε πόσες χρήσεις έχει;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια