29″άρι Hardtail από την Canfield Brothers!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
canfield brothers epo hardtail enduro (6)

Όταν κάποιος ακούει για hardtail και 29άρι, σίγουρα το μυαλό του πηγαίνει σε ένα ποδήλατο φτιαγμένο για να cross-country, να ανεβαίνει χωρίς συμβιβασμούς παρά για κάτι που το «στοιχείο» του θα είναι ο κατήφορος. Στην Canfield Brothers έχουν στο μυαλό τους να το αλλάξουν αυτό, με το EPO ένα κάρμπον 29άρι hardtail, σχεδιασμένο για all-mountain και enduro χρήση, παρά το γεγονός ότι το όνομά του μπορεί να παραπλανήσει.

canfield brothers epo hardtail enduro (5)

Μερικά βασικά χαρακτηριστικά της γεωμετρίας του πλαισίου που δείχνουν για ποιο τερέν προορίζεται, είναι τα πολύ κοντά chainstay στα 414mm, η επιθετική headangle στις 66,8 μοίρες και το reach που είναι στα 450mm για το Large πλαίσιο. Αν και υπάρχουν μερικές ακόμη επιλογές στην αγορά με παρόμοια νούμερα, τα 1450 γραμμάρια του πλαισίου του Hardtail από Canfield Brothers είναι αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει, καθώς εύκολα μπορεί να χτιστεί -χωρίς υπερβολές στα περιφερειακά- σε βάρος κάτω των 12 κιλών!

canfield brothers epo hardtail enduro (3)

Το καμπυλωτό μαύρο πλαίσιο έχει τα πάντα που μπορεί να θέλετε από ένα hardtail. Μεσαία τριβή, βιδωτή 73mm, 142Χ12 πίσω άξονα, ISCG 05, αλλά όλως παραδόξως δεν υπάρχουν τρύπες για stealth dropper post. Καθώς πρόκειται για ένα αρκετά εξειδικευμένο πλαίσιο που απευθύνεται σε μερίδα αναβατών, αρχικά θα υπάρξουν μόνο δύο εκδόσεις του πλαισίου, Medium και Large. Αυτό βέβαια δεν αποκλείεται να αλλάξει στο μέλλον αν υπάρξει η αντίστοιχη ζήτηση. Η τιμή μόνο για το πλαίσιο είναι περίπου στα 1500€ απευθείας μόνο από Canfield Brothers.canfield brothers epo hardtail enduro (4)

 

Προτείνεται η χρήση με πιρούνι διαδρομής 140mm (μέγιστη επιτρεπόμενη για να παραμείνει εντός εγγύησης).

canfield brothers epo hardtail enduro (2)

Previous Article

Ο Matty Turner είναι πιο εντυπωσιακός από τον MacAskill! (video)

Next Article

Κάνετε ποδήλατο, αλλά δεν βελτιώνεστε; Δείτε τι μπορεί να φταίει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια