Μην χάσετε το Hellas Salamina Island MTB Race – UCI S2 αυτό το Π/Σ/Κ!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Hellas Salamina Island MTB Race (2)

Σήμερα ξεκινά ο διεθνής αγώνας «Hellas Salamina Island MTB Race – UCI S2» και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 04/10. 200 και πλέον αναγνωρισμένοι αθλητές από πολλές χώρες της Ευρώπης θα συμμετάσχουν σε έναν αγώνα που διοργανώνεται από τον ΑΣ Πρωτέας, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π και σε συνεργασία με τον Δήμο Σαλαμίνας, στα Κανάκια σε μια πολύ όμορφη χωμάτινη διαδρομή με αρκετά μονοπάτια.
Hellas Salamina Island MTB Race (1)

Περισσότεροι από 30 ξένοι αναβάτες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται μερικοί που συμπληρώνουν την πρώτη 30αδα της παγκόσμιας κατάταξης με τον Σλοβάκο Μίκαελ Λάμι (Νο 21), τον Σουηδό Ματίας Στίρνεμαν (Νο 27), τον Γάλλο Στεφάν Τεμπιέρ (Νο 28) και τον Βέλγο Σεμπάστιαν Καράμπιν (Νο 29).

Όσον αφορά τους Έλληνες αθλητές θα παραβρεθούν όλα τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος. Ο Περικλής Ηλίας (Νο 57), ο Δημήτρης Αντωνιάδης (Νο 58), ο Αλέξανδρος Βροχίδης (Νο 174) και ο Μολλά Αμέτ Αλί Ογλού (Νο 212).

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, Γιώργος Κατσέλης, δήλωσε: «Έχουν έρθει πολλοί καλοί ποδηλάτες και ο αγώνας θα είναι ιδιαίτερα δυνατός. Η διαδρομή είναι δύσκολη και απαιτητική. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας κυνηγώντας βαθμούς μέχρι τις 25 Μαίου που θα οριστικοποιηθούν τα εισιτήρια για το Ρίο. Εμείς αυτή την στιγμή είμαστε μέσα στις προκρίσεις, αλλά έχουμε ομάδες και ποδηλάτες που μας κυνηγούν. Άρα θέλουμε καλές θέσεις και βαθμούς».

Εκτός από τον Διεθνή αγώνα «Hellas Salamina Island MTB Race – UCI S2», θα διεξαχθεί και διασυλλογικός αγώνας μικρότερων κατηγοριών, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα.

Εχτές ήταν το Τεχνικό συνέδριο, ενώ οι συμμετέχοντες πήραν τα νούμερα τους, ενώ από σήμερα 16:00-18:00 και για 3 ημέρες θα υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση, σε μια διαδρομή 5000 μέτρων.

Previous Article

7 πιθανά προβλήματα στην μετάδοση που προκαλούν οι κακές αλλαγές ταχυτήτων

Next Article

Ανάκληση 1.5 εκατομμυρίων ποδηλάτων, από 17 εταιρίες λόγω ελαττωματικών quick release! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια