Ισπανικό περιοδικό προσφέρει εκτυπωμένα έργα τέχνης, με θέμα το σύγχρονο ποδήλατο.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
Volata cycling painting  (1)

Το Volata, ένα τριμηνιαίο ισπανικό online περιοδικό που εδρεύει στη Βαρκελώνη, κυκλοφορεί εδώ κι ενάμιση χρόνο σε έντυπη έκδοση. Στο δεύτερο θέμα τους λοιπόν, συνεργάστηκαν με τοπικούς Ισπανούς καλλιτέχνες, οι οποίοι δημιούργησαν μοναδικές εικόνες για να συνοδεύσουν τις κορυφαίες ιστορίες του περιοδικού. Ξεκίνησε με ένα αφιέρωμα στον ποδηλατικό μύθο Francesco Moser και μια συνέντευξη του.

Volata cycling painting (3)

Τόσο για την αναγνώριση των μεμονωμένων καλλιτεχνών, όσο και για να κάνουν τη δουλειά τους πιο προσιτή, το Volata έχει αρχίσει να εκδίδει περιορισμένο αριθμό αφισών από τα αρχικά εξώφυλλα. Για την ώρα είναι διαθέσιμα τα έργα των θεμάτων 2 έως 5 του περιοδικού, αλλά θα ακολουθήσουν και περισσότερα έργα, ώστε να υπάρχει τακτικός εφοδιασμός με νέα έργα τέχνης.

Κάθε αφίσα είναι διαθέσιμη από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Volata, σε περιορισμένες εκτυπώσεις και κοστίζουν 30€ + έξοδα αποστολής. Οι διαστάσεις των εκτυπώσεων είναι 40×50 εκατοστά.

Volata cycling painting (4)

Το εξώφυλλο από το 2ο θέμα, ο καλλιτέχνης Riki Blanco σχεδίασε τον Francesco Moser κατά την προσπάθεια του 1984 για το Hour Record, το οποίο σχέδιο κέρδισε Βραβείο Αριστείας στην μετάδοση των τεχνών. Για το 5ο θέμα, το οποίο ήταν επικεντρωμένο στην Νότιο Αμερική και τους αγώνες που γίνονται εκεί, ο Pep Boatella έχει ζωγραφίσει κάποιους ποδηλάτες κατά την ώρα της προπόνησης τους, στις κλασικές Κολομβιανές αναβάσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να διαβάσετε εδώshop.volatamag.cc

Previous Article

Σπαστό enduro ποδήλατο; Σοβαρά;

Next Article

Ξανά-ξεκινάτε προπονήσεις μετά από διακοπή; Δείτε τι θα πρέπει να προσέξετε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια