Ποδήλατο tandem και διπλά άλματα! Θα το δοκιμάζατε; (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:

Πως θα αντιδρούσατε αν σας έδιναν ένα ποδήλατο tandem και σας ζητούσαν να κατεβείτε μια διαδρομή κατά την οποία υπάρχουν διπλά* άλματα;

Ο Jackson και η Rose Green είναι από την Νέα Ζηλανδία και περιγράφουν τους εαυτούς τους ως «πρωτοπόρους στο DH και Enduro με tandem ποδήλατο» πιέζοντας τα όρια του τι μπορεί να καταφέρει ο άνθρωπος.

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε να πηδούν ένα διπλό άλμα με κενό περίπου 3,5 μέτρα! Ο Jackson λέει πως το tandem ποδήλατο είναι πολύ σταθερό στον αέρα αλλά λίγο «περίεργο» στην προσγείωση καθώς δεν μπορεί ο αναβάτης να το «σηκώσει» εύκολα, οπότε προσγειώνεται συνήθως με την μπροστά ρόδα πρώτα.

Από την πίσω θέση βέβαια, η γυναίκα του Rose λέει πως απλά πρέπει να κλείσει τα μάτια και να κρατηθεί γερά!

Το ποδήλατο είναι ιδιοκατασκευή με ανάρτηση μπρος και πίσω με διαδρομή 200mm. Αυτό είναι το downhill tandem που έχουν, αλλά δεν είναι το μόνο. Υπάρχει και enduro έκδοση με 180mm διαδρομή μπρος και 150mm πίσω!

Hold On and Close Your Eyes

“Just hold on and close your eyes” Nose cases, Scandi’ flicks, a road gap, and a tandem bike. Filmed in McVicar’s Forest in Christchurch. Work is scheduled to begin in late 2016 on a chairlift to access the trails in this forest. Filming and production support by 360NewZealand.com The music is Winding Roads by Gyom

Posted by Jackson and Rose Tandem on Wednesday, 27 April 2016

*διπλό άλμα, είναι το άλμα όπου υπάρχει κενό ενδιάμεσα.

Previous Article

Η νέα πρόκληση του Steffen Streich είναι το Indian Pacific Wheel Race!

Next Article

Ροή, ταχύτητα, στύλ. RAW κλιπ με τον Luke Strobel! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια