Η καθημερινή σας προπονητική συμβουλή! Πως να βελτιώσετε τις συνεχόμενες επιθέσεις σας.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
repeatedattacks (2)

Η σημερινή προπονητική συμβουλή έχει να κάνει με το πως θα βελτιώσετε τις συνεχόμενες επιθέσεις σας κατά την διάρκεια ενός αγώνα.

Γιατί; Οι σύντομες επιθέσεις κατά την διάρκεια ενός αγώνα είναι ικανές να σας δώσουν σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σας. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε την εντύπωση στους αντιπάλους σας πως τους «έχετε» εύκολα και ότι τους κάνετε «πλάκα» με αποτέλεσμα να τους πέσει η ψυχολογία.

Μπορείτε να προσθέσετε αυτή την προπόνηση μέσα στην εβδομαδιαία προπόνηση αντοχής σας, ή σαν μια μεμονωμένη σύντομη προπόνηση η οποία θα διαρκεί λιγότερο από μία ώρα, συμπεριλαμβανομένου του ζεστάματος και της αποθεραπείας.

Πώς; Μετά από ένα καλό ζέσταμα 10-15 λεπτών, βάλτε τον μεγάλο δίσκο μπροστά και κάποιο γρανάζι στο μέσο της κασέτας πίσω και ανεβάστε το τέμπο σας σε αγωνιστικό για 5-10 δευτερόλεπτα. Έπειτα, χωρίς να σηκωθείτε ορθοπέταλο, δώστε τα όλα μέχρι να συμπληρωθεί το λεπτό. Μετά χαλαρώστε το τέμπο, σε τέμπο αποθεραπείας για ένα λεπτό. Όταν συμπληρωθεί το λεπτό ξαναξεκινήστε την προσπάθεια. Ολοκληρώστε 5 προσπάθειες, πριν ξεκουραστείτε για πέντε λεπτά όπου θα ξεκινήσετε εκ νέου.

Αν βρίσκεστε σε καλή φόρμα, μπορεί να είστε σε θέση να ολοκληρώσετε τρία πεντάλεπτα. Όταν δείτε όμως, πως δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε ένα ολόκληρο λεπτό με την ένταση που θέλετε, σταματήστε την προσπάθεια και ξεκινήστε την αποθεραπεία σας.

Μέχρι την επόμενη συμβουλή, μην σταματήστε να προπονήστε σκληρά!

Previous Article

Διαμαρτυρία ποδηλατών που παριστάνουν τους νεκρούς!

Next Article

Πιστεύετε ότι το φθορίζον γιλέκο μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια