Κλειδαριά ποδηλάτου, η οποία ανοίγει remotely με το smartphone. Την εμπιστεύεσαι;

Author: Χωρίς σχόλια Share:
noke u lock bluetooth (5)

Αν είστε από αυτούς που φεύγοντας από το σπίτι ξεχνάνε τα μισά τους πράγματα πίσω, τότε η συγκεκριμένη κλειδαριά θα σας γλιτώσει από πολλά προβλήματα! Το κλείδωμα-ξεκλείδωμα γίνεται μέσω του smartphone σας με σύνδεση Bluetooth.

noke u lock bluetooth (3)

H Noke U-Lock, παρουσιάστηκε στην έκθεση CES στο Las Vegas την προηγούμενη εβδομάδα και η χρήση της γίνεται μέσω της εφαρμογής Noke App για smartphones με iOS, Android ή Windows λειτουργικό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε «pair» το smartphone με την κλειδαριά μέσω Bluetooth και από εκεί και πέρα όταν βρίσκεστε σε μια συγκεκριμένη απόσταση από την κλειδαριά, αυτή θα ξεκλειδώνει αυτόματα. Σε περίπτωση που το smartphone μείνει από μπαταρία, μπορείτε να την ξεκλειδώσετε χρησιμοποιώντας έναν κώδικα σε στυλ «μορς».

noke u lock bluetooth (1)

Πέρα από την λειτουργία να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει από το τηλέφωνο σας, υπάρχουν και μερικά ακόμη στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει. Ο συναγερμός που ενεργοποιείται κάθε φορά που η κλειδαριά δονείται ή κινείται για περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα θα τρομάξει τον επίδοξο κλέφτη, ενώ ταυτόχρονα θα τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου. Επίσης διαθέτει εντοπισμό μέσω GPS οπότε θα μπορείτε να βρείτε που έχετε αφήσει το ποδήλατο σας. Βέβαια αν είστε τόσο ξεχασιάρης, δεν είμαστε σίγουροι ότι θα έχετε θυμηθεί να φέρετε το τηλέφωνο σας μαζί.

Θα εμπιστευόσασταν μια κλειδαριά χωρίς κλειδί;

Previous Article

Έρχεται carbon wheelset από την Mavic, για ποδήλατα βουνού!

Next Article

Βελτίωσε την θέση σου στο MTB. Τι θα πρέπει να αλλάξεις για να έρθει στα «μέτρα» σου!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια