Ο Danny Hart κερδίζει ξανά! Επική μάχη στο Mont Sainte Anne εχτές.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
mont sainte anne downhill podium rachel tahnee tracey

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Danny Hart -ήταν να μην κάνει την αρχή- στον Καναδά σε μια πολύ απαιτητική και μεγάλη διαδρομή. Δεύτερος ήρθε ο Aaron Gwin και τρίτος ο Luic Bruni, ο οποίος επέστρεψε μετά από μια διακοπή λόγω τραυματισμού.

Με την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Άγγλου -ο οποίος ήταν ο μόνος αναβάτης ο οποίος έκανε χρόνο μικρότερο των 4ων λεπτών- ο τελευταίος αγώνας της σεζόν αναμένεται να είναι πολύ εντυπωσιακός καθώς είναι και ο αγώνας που θα κριθεί ο γενικός νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Gwin έχει ένα πλεονέκτημα 178 πόντων, αλλά δεν είναι αρκετό για να του δώσει τον τίτλο πριν ξεκινήσει ο τελευταίος αγώνας στην Ανδόρα.

Στις γυναίκες, η Rachel Atherton συνέχισε την κυριαρχία της κερδίζοντας με 11 δευτερόλεπτα διαφορά από την δεύτερη Tracey Hannah και σχεδόν 13 δευτερόλεπτα από την 3η Tahnee Seagrave (η οποία είχε μια πολύ άσχημη πτώση την προηγούμενη ημέρα).

Με αυτή της την νίκη, η Rachel κλείδωσε τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Downhill 2016 καθώς έχει την χαόδη διαφορά των 480 πόντων από την δεύτερη.

Ο επόμενος αγώνας -και τελευταίος- του Κυπέλλου είναι στην Ανδόρα στις 3 Σεπτεμβρίου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε σε μαγνητοσκόπηση τον αγώνα από το Mont Sainte Anne.

Mont Sainte Anne Red Bull TV

Previous Article

Άσκηση και αλκοόλ. Ξέρεις τις συνέπειες στην αποθεραπεία;

Next Article

Champions’ blog- Η μάχη του Ανδριώτη!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια