Ποδηλατικά κλισέ που συναντάμε στο Instagram!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
instagram photo cover

Για τους περισσότερους από εμάς που ζούμε σκεπτόμενοι το ποδήλατο, το έχουμε ως μέρος της καθημερινότητάς μας. Όπως κάθε άνθρωπος θέλει να δείχνει αυτό που αγαπάει και του αρέσει, έτσι και εμείς θέλουμε να μιλάμε και να δείχνουμε όλη μέρα πράγματα σχετικά με το ποδήλατο. Οι φωτογραφίες, όταν αυτές δημοσιεύονται μέσω του Instagram γίνονται διαθέσιμες κατευθείαν σε όλους τους χρήστες του πλανήτη και με την χρήση των #hashtags μπορεί οποιοσδήποτε να ψάξει κάτι που τον απασχολεί. Ψάξαμε και συγκεντρώσαμε τις πιο κλισέ φωτογραφίες που βγάζουν οι ποδηλάτες!

Δεν φοβούνται να λερωθούν. Κάτι το οποίο δεν ισχύει για τον περισσότερο κόσμο, οι οποίοι μόνο και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να γεμίσουν λάσπη, χώματα, φύλλα, αράχνες ή οτιδήποτε άλλο φανταστείτε -σκοπίμως δεν αναφέρουμε τα περιττώματα από τις κατσίκες ή τις αγελάδες, ούτε εμάς μας αρέσουν- γυρνάνε πλευρό και συνεχίζουν τον ύπνο μέχρι τις 12!

A photo posted by Sam – 21 (@sclulow03) on

Φωτογραφίες από αγώνες. Οποιοσδήποτε ασχολείται με την ποδηλασία λίγο παραπάνω, σίγουρα θα έχει συμμετάσχει σε κάποιον ποδηλατικό αγώνα. Όπως είναι αναμενόμενο, στους αγώνες βγαίνουν και οι καλύτερες φωτογραφίες.

A photo posted by Zihao Ye (@zihao_chn) on

Selfie. Δεν γίνεται είμαστε στο 2015, αν δεν βγάλουμε μια selfie πάνω στο ποδήλατο τότε, ίσως δεν μας πιστέψουν ότι κάνουμε ποδήλατο!

A photo posted by bike girls (@bikesgirls) on

Τραυματισμοί και ζημιές. Σίγουρα όσοι κάνουν ποδήλατο -και ειδικά στο βουνό- πέφτουν και χτυπάνε συχνά. Οι τραυματισμοί και τα σημάδια από αυτούς είναι σίγουρα «μετάλλια»  που χαίρονται να τα επιδεικνύουν στους φίλους τους! Επίσης ότι χρησιμοποιείται συχνά χαλάει, ή έστω λέμε ότι χαλάει για να αγοράσουμε καινούρια περιφερειακά! 

A photo posted by Kioy (@dr.kioy) on

Φυσικά τι καλύτερο από το να πειράζουν τους φίλους τους οι οποίοι είναι κλεισμένοι σε κάποιο υπόγειο, ή σε κάποια αποθήκη μέσα στην σκόνη και δουλεύουν, ενώ άλλοι αλωνίζουν με το ποδήλατο μοναδικά τοπία!  #OfficeView και αφήστε τους να ζηλεύουν!

A photo posted by Sela (@sela.gr) on

Μπύρα μετά την βόλτα. Πείτε την αλήθεια, πόσοι από εσάς, κάνετε ποδήλατο μόνο και μόνο για την ώρα που θα τελειώσει η βόλτα έξω από μια μπυραρία και να πιείτε μια -ή δυο- μπύρα-ες μαζί με τα απαραίτητα λουκάνικα; 

Κάντε μας follow στο Instagram για περισσότερες κλισέ φωτογραφίες. Ανεβάστε και τις δικές σας φωτογραφίες με hashtag #selagr και εμείς θα δημοσιεύουμε κάθε εβδομάδα την καλύτερη!

Previous Article

Προσφέρετε εθελοντικά στον ποδηλατικό Χριστουγεννιάτικο στολισμό των Τρικάλων!

Next Article

To πιο άρρωστο ποδηλατικό βίντεο που έχει υπάρξει! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια