Ποδήλατο βουνού από την Mercedes!

Author: 1 σχόλιο Share:
Mercedes-AMG-GT-S-Bike-8

Πολλές φορές είναι δύσκολο για πολλούς από εμάς να καταλάβουμε πως νιώθει κάποιος πίσω από το τιμόνι ενός supercar, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις εταιρίες να εμπνέονται από την φήμη των μοντέλων τους και να μεταφέρουν λίγη από την αίγλη τους και σε άλλα πράγματα που παράγουν. Μια τέτοια περίπτωση είναι το ποδήλατο της συνεργασίας Mercedes-Rotwild. Εμπνευσμένο από την AMG GT, αλλά σχεδιασμένο για το βουνό.

Με την βοήθεια της επαγγελματικής ομάδας της Rotwild, φτιαγμένο από κάρμπον, στο χρώμα που κάνει την AMG GT να ξεχωρίζει, το κιτρινόμαυρο Solarbeam βγαίνει με κάρμπον τροχούς 29″. Το copkit είναι και αυτό από κάρμπον και η μετάδοση αποτελείται από την ηλεκτρονική σειρά Shimano XTR Di2 με ακαριαίες και πιο ομαλές αλλαγές από μια συμβατική μετάδοση. Τα φρένα είναι από την Formula με το εντυπωσιακό όνομα AMG R1 Racing FCS, τα οποία σύμφωνα με την Formula είναι τα πιο ελαφριά δισκόφρενα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Η διάθεσή του ξεκινάει τον Μάιο, αλλά μόνο 100 ποδήλατα θα βγουν στην αγορά και η τιμή του θα είναι λίγο κάτω των 10,000€ (9,990€) -αρκετά λιγότερα από οσα χρειάζεστε για την αγορά μιας AMG GT!

Βέβαια με την αγορά έρχεται και πλήθος αξεσουάρ, όπως μια βαλίτσα ποδηλάτου στα ίδια χρώματα, πλήρης εργαλειοθήκη με εργαλεία για το ποδήλατο και τρόμπα για την ρύθμιση του αέρα στην ανάρτηση.

Mercedes-AMG-GT-S-Bike-2

Mercedes-AMG-GT-S-Bike-1

Mercedes-AMG-GT-S-Bike-3

Mercedes-AMG-GT-S-Bike-4

Mercedes-AMG-GT-S-Bike-5

Mercedes-AMG-GT-S-Bike-7

Mercedes-AMG-GT-S-Bike-6

Mercedes-AMG-GT-S-Bike-8

Previous Article

Τρένο διακόπτει το Roubaix-Paris! (video)

Next Article

Orange Five Pro

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια