Πως να γίνεις μέλος στο Strava Club και να διεκδικήσεις μοναδικά δώρα!

Author: Χωρίς σχόλια Share:

Από την στιγμή που εμφανίστηκαν οι πρώτες εφαρμογές για smartphones οι οποίες σου επέτρεπαν να γράφεις στο κινητό σου τα στατιστικά της ποδηλατικής σου βόλτας/προπόνησης άλλαξε ο τρόπος που αντιμετωπίζαμε την ποδηλασία.

Με τo smartphone -κάτι που έχουμε σχεδόν όλοι μας- και το πάτημα ενός κουμπιού βλέπαμε μετά την βόλτα μας την ταχύτητα, τα υψομετρικά και φυσικά την διαδρομή που ακολουθήσαμε αποτυπωμένη σε έναν χάρτη.

Στην συνέχεια εμφανίστηκε το Strava το οποίο άλλαξε το παιχνίδι. Πέρα από την γενική καταγραφή των στοιχείων της βόλτας/προπόνησης πρόσθεσε τα segment. Τα segment είναι σημεία της διαδρομής τα οποία έχουν οριστεί στο Strava έτσι ώστε να γίνεται σύγκριση χρόνων! Ναι, στα segment βλέπετε τον χρόνο σας εναντίων των υπολοίπων χρηστών, άρα και τις επιδόσεις σας!

Αυτό έχει οδηγήσει σε μια παράνοια -με την καλή έννοια- και έχουμε βρει ακόμη έναν τρόπο διασκέδασης για όταν κατέβουμε από το ποδήλατο!

Πολλοί βέβαια δεν έχετε αρχίσει να χρησιμοποιείτε ακόμη το Strava καθώς είτε το βρίσκετε ανούσιο, είτε μη απαραίτητο. Εδώ όμως ερχόμαστε εμείς, με τους διαγωνισμούς που πραγματοποιούμε μέσω του Sela Strava Club δίνοντας μοναδικά δώρα, όπως το παρακάτω jersey που θα κληρωθεί τέλος του μήνα!

nalini jersey sela strava club

Τι χρειάζεται λοιπόν για να γίνεις μέλος στο Sela Strava Club;

  • Αρχικά θα πρέπει να έχεις την εφαρμογή Strava στο smartphone σου! Η εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε για iOS ή για Android.
  • Μετά την εγκατάσταση πρέπει να κάνετε έναν καινούριο λογαριασμό στο Strava χρησιμοποιώντας το email σας ή συνδέοντας το με το Facebook.
  • Τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την καταγραφή των διαδρομών σας και να διεκδικήσετε μοναδικά δώρα από το Sela Strava Club.

Για να γίνετε μέλη στο Sela Strava Club το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το πορτοκαλί κουμπί που λέει «Join Club» και αυτομάτως θα μπείτε στην κλήρωση για το ποδηλατικό jersey Nalini προσφορά του Action-Bikes, του μεγαλύτερου και πληρέστερου Ελληνικού διαδικτυακού καταστήματος.

Τα club όπου συμμετέχετε με το Strava βρίσκονται στην κάτω δεξιά μεριά της αρχικής οθόνης, όπως στην φωτογραφία παρακάτω. 

sela strava club club position


Μάθετε περισσότερα για το Strava:

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα tips and tricks που αφορούν το Strava.

Ξέρετε πως να φτιάξετε δικά σας segments;

Τέλος, δείτε τους λόγους για να κλείσετε το Strava για μια ημέρα!


 

Previous Article

5+1 λόγοι που δεν αρέσει το 1x στα ΜΤΒ!

Next Article

Cadence ή στροφές περιστροφής των πεταλιών. Ποιος είναι ο σωστός ρυθμός;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια