Ταξιτζής σταματά το ταξί και επιτίθεται σε ποδηλάτη! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
taxi driver assault to biker

Στο Εδιμβούργο οδηγός ταξί έχει σταματήσει το ταξί στην άκρη και επιτίθεται σε ποδηλάτη τον οποίο προηγουμένως είχε κλείσει και είχε θέσει σε κίνδυνο. Το συμβάν έγινε τον Αύγουστο που μας πέρασε, αλλά μόλις πριν λίγες ημέρες τελείωσε το δικαστήριο -καταλογίζοντας την υπαιτιότητα στον οδηγό- οπότε και μπόρεσε ο ποδηλάτης να ανεβάσει το βίντεο στο YouTube.

Στο 1ο κιόλας λεπτό του βίντεο, φαίνεται καθαρά πως ο οδηγός ταξί κλείνει τον ποδηλάτη και τον εκθέτει σε κίνδυνο. Μετά την «κλασική» λογομαχία ο οδηγός απομακρύνεται. Λίγα λεπτά παρακάτω όμως (στο περίπου 3:35) μετά από μια στροφή, έχει σταματήσει και περιμένει τον ποδηλάτη την μέση του δρόμου. Παρά τον ελιγμό που προσπάθησε να κάνει ο ποδηλάτης, ο ταξιτζής μπαίνει μπροστά του και του επιτίθεται ρίχνοντάς τον από το ποδήλατο.

Ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί ο ποδηλάτης, σηκώνεται και καλεί την αστυνομία, ενώ ολόκληρο το σκηνικό είχε καταγραφεί στην κάμερα υψηλής ανάλυσης που φορούσε ο ποδηλάτης. Το βίντεο παραδόθηκε στις αρχές ως αποδεικτικό στοιχείο.

Σύμφωνα με τα σχόλια του ποδηλάτη στο YouTube, o ταξιτζής ομολόγησε την ενοχή του στο δικαστήριο και οι ποινές που του καταλογίστηκαν ήταν η απρόσεκτη οδήγηση και επίθεση. Επίσης «χρεώθηκε» με 9 πόντους στο δίπλωμα, ενώ του υπεβλήθη και πρόστιμο 360 λιρών Αγγλίας, συν τα δικαστικά έξοδα.

Previous Article

Τρόποι για να βελτιωθείτε χωρίς να κάνετε διαλειμματική προπόνηση.

Next Article

Swiss Downhill Syndicate και NS Bikes. Μια νέα gravity ομάδα. (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια