Τι έχει το ουδέτερο όχημα υποστήριξης της MAVIC, στο Tour de France;

Author: Χωρίς σχόλια Share:
mavicsupport (9)

Παρακολουθώντας τον χτεσινό Γύρο Γαλλίας, έπεσε το μάτι μου σε ένα κίτρινο όχημα υποστήριξης… MAVIC έγραφε, αλλά δεν ήταν κάποιας ομάδας. Πρόκειται για ουδέτερο όχημα υποστήριξης, που έχει σαν σκοπό να βοηθήσει οποιονδήποτε αναβάτη χρειαστεί κάτι καθώς το όχημα υποστήριξης της ομάδας τους μπορεί να βρίσκεται αρκετή ώρα πίσω, κολλημένο πίσω από πιο αργούς αναβάτες σε στενά βουνίσια περάσματα όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα προσπέρασης, δίχως την πρόκληση ατυχημάτων.

Ας δούμε όμως τι κουβαλάει ένα ουδέτερο όχημα υποστήριξης και συγκεκριμένα το όχημα υποστήριξης της MAVIC.

mavicsupport (1) mavicsupport (8)

Υπάρχουν ποδήλατα σε διάφορα μεγέθη και μεγάλη ποικιλία μπροστά και πίσω τροχών. Οι τροχοί είναι οι Cosmic Carbon Ultimate, με κάρμπον ακτίνες και οι Cosmic Carbone 40 με κάρμπον στεφάνια, αλλά ατσάλινες ακτίνες. Τα ελαστικά είναι τα Yksion Griplink και Powerlink της MAVIC. Όλα είναι στο χαρακτηριστικό κίτρινο του Tour de France, που τυχαία ταιριάζει και με το επετειακό των 125 χρόνων κίτρινο της MAVIC. Όλοι οι τροχοί έχουν quick release έτοιμα για να τοποθετηθούν σε ποδήλατο, όπως επίσης και προεγκατεστημένες κασέτες.

mavicsupport (5) mavicsupport (7)

Τα ποδήλατα είναι Canyon Ultimate CF και κάθε ποδήλατο έχει μετάδοση Shimano Ultegra ενώ αυτό την φωτογραφία έχει τα clipless πετάλια της MAVIC. Τα ποδήλατα έχουν τους τροχούς Ksyrium SLR, με κάρμπον ακτίνες MAVIC R-SYS στην non-drive μεριά, ενώ πλατιές αλουμινένιες ακτίνες από την drive μεριά. Ενώ άλλα ποδήλατα είχανε κλασικά πετάλια με δέστρες. Τέλος οι παγουροθήκες FSA SL-K διευκολύνουν τις αλλαγές παγουριών.

mavicsupport (6) mavicsupport (4)

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, υπάρχει ένα προφίλ της διαδρομής και ακριβώς από κάτω, όλοι οι αναβάτες που συμμετέχουν, οι ομάδες τους και η εθνικότητα του κάθε αναβάτη.

mavicsupport (2) mavicsupport (3)

Previous Article

Ανανεωμένο το Bionicon rEVO ΑΜ για το 2016!

Next Article

5η ημέρα του Tour de France.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια