10 λόγοι για να έχετε μαζί σας tie-wraps!

Author: 1 σχόλιο Share:
zip ties brake lever

Η ποδηλασία, αναμφισβήτητα, είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά αθλήματα. Αυτό, όμως, που δεν είναι ενδιαφέρον και διασκεδαστικό είναι όταν αναγκαζόμαστε να σταματήσουμε την βόλτα/προπόνηση μας για κάποια μηχανική βλάβη του ποδηλάτου. Όσο απλό και αν είναι σαν κατασκευή το ποδήλατο, υπάρχουν φορές που είτε λόγω αστοχίας υλικού, είτε λόγω κάποιου ατυχήματος είχαμε κάποια σοβαρή βλάβη. Τι γίνεται, όμως, όταν δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία;zip ties tube

Θα σας πούμε πως ένα σακουλάκι tie-wraps/δεματικά/zip-ties -όπως και αν τα πείτε- θα σας δώσουν την λύση όχι σε ένα, ούτε σε δύο προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε στο ποδήλατο, αλλά σε 10! Ποια είναι αυτά;

Μπορείτε να επισκευάσετε το σκασμένο ελαστικό σας! Δέστε από ένα tie-wrap εκατέρωθεν της τρύπας και έπειτα κόψτε το περίσσιο. Ξανατοποθετήστε την σαμπρέλα στο ποδήλατο και είστε έτοιμοι!

Μπαλώστε τα παπούτσια σας. Σκισμένο ποδηλατικό παπούτσι; Βάλτε tie-wrap για προσωρινό μπάλωμα. Κομμένα κορδόνια; Κανένα πρόβλημα!

Χιονι; Δέστε το ελαστικό με τον τροχό στο ύψος κάθε ακτίνας και κόψτε το περίσσιο. Μόλις ετοιμάσατε ένα χιονολάστιχο.

Χάσατε βίδα από τον δισκοβραχίονα; Τοποθετήστε μερικά tie-wrap στην θέση της βίδας και συνεχίστε την βόλτα σας.zip ties snow tire

Χάλασε η βάση από το φως; Χρησιμοποιείστε όσα tie-wraps χρειάζονται για να το ασφαλίσετε.

Έσπασε το ελεύθερο; Δέστε την κασέτα με tie-wraps στις ακτίνες για να μπορέσετε να γυρίσετε πίσω. Με λίγη περισσότερη προσοχή και φυσικά πιο ελαφριά πατήματα.

Σπασμένη ακτίνα; Δέστε την μαζί με κάποια άλλη ακτίνα ώστε να μην κινείται και δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.

Κομμένη ντίζα στο πίσω σασμάν; Η λύση βρίσκεται στα tie-wraps! Περάστε το μέσα από τον οδηγό του καλωδίου και από εκεί που σφίγγει το καλώδιο. Τεντώστε όσο χρειάζεται το σασμάν για την ταχύτητα της αρεσκείας σας.

Έσπασε η βίδα από την πίσω ανάρτηση; Περάστε πολλά tie-wraps για να μπορέσετε να γυρίσετε πίσω.

Χρησιμοποιήστε tie-wraps για να κάνετε ακτινολόγηση τον τροχό σας. Δέστε από ένα tie-wrap στην κάθε μεριά του πιρουνιού ή του ψαλιδιού και γυρίστε το έτσι ώστε η άκρη του να βρίσκεται στην στεφάνη. Κόψτε το περίσσιο και ακτινολογήστε!

Previous Article

Aero τροχοί και ποδήλατο δρόμου. Ναι ή όχι;

Next Article

Πιάστηκε αναβάτρια με κρυμμένη ηλεκτρική υποβοήθηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα cyclocross.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια