4° Ποικίλο Night Trail

Author: Χωρίς σχόλια Share:
poikilo night trail 2015 (3)

9 Ιουλίου 2016, στο Ποικίλο Όρος θα πραγματοποιηθεί το 4° Ποικίλο Night Trail από τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο Οδυσσέα Πετρούπολης.

To event περιλαμβάνει δύο διαδρομές νυχτερινού ορεινού τρεξίματος 5 και 10 χιλιομέτρων για περιπατητές και αρχάριους δρομείς, καθώς και αγώνα νυχτερινής ποδηλασίας βουνού 25 χιλιόμετρων. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο σε έναν από τους τρεις αγώνες καθώς η εκκίνηση των αγώνων θα είναι με μόλις 10 λεπτά διαφορά.

Πρώτος θα ξεκινήσει ο αγώνας της ορεινής ποδηλασίας και έπειτα θα ακολουθήσουν οι δρομείς και οι περιπατητές. Και οι τρεις αγώνες κινούνται σε δασικούς δρόμους και δύο κομμάτια μονοπατιών -1200 μέτρα για τα ποδήλατα και περίπου 600 μέτρα για το τρέξιμο. Οι αγώνες θα είναι σε διαφορετικές διαδρομές έτσι ώστε να μην υπάρξουν ατυχήματα. poikilo night trail 2015 (2)

Στο μέσο της απόστασης κάθε διαδρομής θα υπάρχει σταθμός υδροδοσίας, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν και εθελοντές διασώστες και ιατρός με ασθενοφόρο σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής.

Η σηματοδότηση του αγώνα θα γίνει με ειδικά φωσφορίζοντα ανακλαστικά από την 3Μ.

Για δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Π.Δ.Σ.Ο.Π εδώ: http://www.pdsodysseas.gr από την 1η Ιουνίου μέχρι και την 6η Ιουλίου. Στην δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να διευκρινιστεί σε ποιον αγώνα θα συμμετέχετε. Η εγκυρότητα της εγγραφής ολοκληρώνεται με την κατάθεση του αντιτίμου συμμετοχής των 10€ στον τραπεζικό λογαριασμό εντός τριών ημερών από την ημέρα υποβολής της δήλωσης.

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα έχουν οριστεί ως μέγιστες οι 300 συμμετοχές και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία την ημέρα του αγώνα.

Ο χώρος των εκδηλώσεων θα είναι το 5ο Δημοτικό σχολείο Πετρούπολης στην πλατεία Πανοράματος (τέρμα Ελαιών, Κερασόβου & Αγίου Πολυκάρπου) έναντι Άλσος Αγίου Δημητρίου, καθώς στην περιοχή υπάρχει οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί κάποιος αθλητής ή επισκέπτης.poikilo night trail 2015 (1)

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει ζωντανή μουσική, ενώ μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα για τους αθλητές (γλυκά, μπύρες και αναψυκτικά) τα οποία θα είναι προσφορά της διοργάνωσης και των χορηγών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι κανονισμοί μπορούν να βρεθούν εδώ: Πρόγραμμα και Κανονισμοί Αγώνα – 4ο Poikilo Night Trail

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι η 3M.

Previous Article

5 λόγοι που μερικοί σταματάνε την ποδηλασία πριν καλά καλά ξεκινήσουν!

Next Article

Clipless ή flat; Πόσο επηρεάζουν την απόδοση; (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια