Η τρέλα των fatbikes και στα BMX! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
fat ripper bmx  (1)

Για όσους δεν ασχολούνται με τις εξελίξεις στον χώρο του ποδηλάτου, ίσως τους προκαλέσει μεγάλη έκπληξη το γεγονός, ότι ποδήλατα με λάστιχα 4+ ιντσών, έχουν αρχίσει να γίνονται ευρέως διαδεδομένα. Τα fatbikes, όπως ονομάζονται λοιπόν, ήρθαν για να διχάσουν τους αναβάτες.

Πρόκειται για ποδήλατα με πολύ φαρδιά ελαστικά τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να πηγαίνουν στο χιόνι, την λάσπη και γενικά σε αρκετά δύσβατα μέρη, όπου δεν μπορεί να πάει ένα κλασικό ποδήλατο. Μετά από χρόνια κυκλοφορίας τους -τουλάχιστον στο εξωτερικό- έχουν αρχίσει να γίνονται αποδεκτά από την ποδηλατική κοινότητα. Δείτε 5 λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αγοράσετε ένα fatbike.

Αυτό που ήρθε όμως και ταράζει για σίγουρα τα νερά στον χώρο, είναι ένα fat-BMX! Η SE Bikes, έφερε την «καινοτομία» στον χώρο του BMX, με το Fat Ripper, το οποίο είναι κατά 1 μέρος fat και κατά τρία μέρη BMX. Αυτό σίγουρα θα εκπλήξει και τον πιο μεγάλο λάτρη των fatbike αφού, ούτε αυτός δεν θα περίμενε να εμφανιστεί ένα BMX με fat ελαστικά!

Κατασκευασμένο με σωλήνες Floval, Looptail πίσω μέρος και Gear πιρούνι, ενώ οι τροχοί είναι 26Χ3,5″ με 65mm πλάτος για τα στεφάνια, ενώ τα δισκόφρενα έρχονται να συμπληρώσουν το πακέτο. Σίγουρα είναι κάτι που δεν έχετε -εμείς δεν είχαμε- ξαναδεί!

Ποιες οι εντυπώσεις σας;

Previous Article

Αντιμέτωποι με φυλάκιση οι Γερμανοί ποδηλάτες που θα βρεθούν θετικοί σε ντόπινγκ.

Next Article

Ποδήλατο δρόμου και στροφές με μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια