Η Kask φέρνει τεχνολογίες από τα κράνη του δρόμου, στο βουνό!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
kask rex helmet mtb (3)

Σίγουρα όποιος δεν ασχολείται με την ποδηλασία δρόμου, δεν ήξερε μέχρι στιγμής την Kask. Όποιος όμως ασχολείται, γνωρίζει πόσο ποιοτικά προϊόντα διαθέτει η εταιρία. Μην ξεχνάμε πως είναι χορηγός για τα κράνη και της Team Sky της οποίας ο αναβάτης Chriss Froome κέρδισε το Tour de France 2015.

kask rex helmet mtb (2)

Αυτό το αναφέρουμε για να καταλάβετε πως δεν πρόκειται για κάποια τυχαία εταιρία και πως έχει γνώσεις ως προς την αεροδυναμική αλλά και τον σωστό αερισμό που θα πρέπει να έχει ένα ποδηλατικό κράνος.

kask rex helmet mtb (5)

Με το Rex, η εταιρία μπαίνει στην αγορά των «enduro» προϊόντων, μιας και παλαιότερα κατασκεύαζε ένα κράνος ειδικό για XC. Σίγουρα πρόκειται για ένα άλμα όσον αφορά το είδος των προϊόντων, αλλά η εταιρία δεν ειδικεύεται μόνο στα ποδηλατικά κράνη. Κράνη αναρρίχησης και σκι είναι ακόμη στην γκάμα της, οπότε εκτός από αεροδυναμική γνωρίζει και για την προστασία αρκετά πράγματα.

kask rex helmet mtb (4)

Με εκπληκτικά χαμηλό βάρος, μόλις στα 290 γραμμάρια, το Rex βρίσκεται πολύ χαμηλά σε σχέση με τα υπόλοιπα κράνη αυτής της κατηγορίας στην αγορά. Με 20 αεραγωγούς για να να κρατάει το κεφάλι δροσερό -οι οποίοι είναι έτσι σχεδιασμένοι ώστε να δουλεύουν αποτελεσματικά και στις χαμηλότερες ταχύτητες (αναβάσεις)- ενώ το κράνος συνοδεύεται και από την τεχνολογία «Temperature Managment Technology» η οποία έχει να κάνει με τα μαξιλαράκια εσωτερικά του κράνους.

Το αρνητικό με το συγκεκριμένο είναι η τιμή του, καθώς είναι 50% πιο ακριβό από το Bell Super 2 -αντίστοιχο κράνος-.

Previous Article

Μονοκόμματο πιρούνι με aero τιμόνι από την BMC, σε τιμή που αγοράζεις ένα μικρό διαμέρισμα!

Next Article

Στρατιωτικοί κατάσχουν ποδήλατα στην Αμερική. Δείτε το γιατί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια