Στρατιωτικοί κατάσχουν ποδήλατα στην Αμερική. Δείτε το γιατί.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
military base (1)

Καταπάτηση στρατιωτικής περιοχής. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο κατασχέθηκαν τα ποδήλατα από τους στρατιωτικούς. Η όλη κατάσταση μπέρδεψε τους ποδηλάτες, καθώς δεν γνώριζαν ότι βρισκόνταν σε στρατιωτική περιοχή και αυτό έκανε τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα.military bike mtb

Στο Sycamore Canyon του San Diego, μια παρέα φίλων με τα ποδήλατα βουνού τους, διέσχιζαν το Preserve Trail όπως έκαναν εδώ και καιρό. Μια ομάδα στρατιωτικών όμως τους σταμάτησε, τους κατέσχεσε τα ποδήλατα αλλά και τους έβαλε πρόστιμο 500$.

Ένας από τους αναβάτες, ο Brady Emberger δήλωσε στο NBC: «Είμαστε πραγματικά μπερδεμένοι, καθώς κανένα από τα μονοπάτια που χρησιμοποιήσαμε δεν είχε σήμανση πως πρόκειται για στρατιωτική περιοχή«.

Μετά από αυτή την «περιπέτεια» η παρέα αναγκάστηκε να περπατήσει αρκετά μίλια μέχρι τον πλησιέστερο δρόμο, όπου και ήρθαν να τους μαζέψουν. Όλοι είναι αναγκασμένοι να παραστούν στο δικαστήριο και να πληρώσουν το πρόστιμο. Έπειτα θα τους επιστραφούν τα ποδήλατα.

Ο σύλλογος ορεινής ποδηλασίας του San Diego ενημέρωσε μέσω της σελίδας του στο Facebook τους χρήστες των μονοπατιών να αποφύγουν τα μονοπάτια τα οποία βρίσκονται σε στρατιωτικές περιοχές και πως προσπαθούν σε συνεργασία με τις αρχές να βρούνε νόμιμους εναλλακτικούς τρόπους.

45 ποδήλατα κατασχέθηκαν το σαββατοκύριακο και 3 μηχανές εκτός δρόμου.

Previous Article

Η Kask φέρνει τεχνολογίες από τα κράνη του δρόμου, στο βουνό!

Next Article

Έρχεται carbon wheelset από την Mavic, για ποδήλατα βουνού!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια