5+1 λόγοι για να πείσετε τους κολλητούς σας να ξεκινήσουν την ποδηλασία!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
cycling with friends road

Αν οι μη ποδηλατικοί κολλητοί σας έχουν αρχίσει να κάνουν παράπονα για τον χρόνο που περνάτε με το ποδήλατο και όλους αυτούς τους «περίεργους με τα κολάν» τότε μάλλον ήρθε η ώρα να παίξετε διπλωματικό παιχνίδι και να τους πείσετε να ποδηλατήσουν μαζί σας!

Θα μπορείτε να λέτε τα νέα σας καθ’ οδόν -αν μπορούν να μιλήσουν!

Αν είναι η πρώτη τους φορά σε ποδήλατο το πιθανότερο θα είναι να μην μπορούν να μιλήσουν λόγω του λαχανιάσματος, αλλά σίγουρα θα μπορείτε να μιλήσετε εσείς με άνεση! Πέρα από το «αστείο» της υπόθεσης, το ποδήλατο είναι ίσως το καλύτερο μέρος για να συζητήσουν οι φίλοι τα νέα τους και αυτά που τους απασχολούν ενώ παράλληλα γυμνάζονται και διασκεδάζουν. Για να μην αναφέρουμε ότι θα ανακαλύψουν την μαγεία και την ομορφιά από πολλά μέρη που -ενώ περνούσαν με το αμάξι καθημερινά- δεν είχαν «δει».

cycling with friends (1)

Θα περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί.

Δεν θέλει πολύ να κολλήσει κάποιος το μικρόβιο της ποδηλασίας και τότε είναι που θα τα βρει σκούρα από την οικογένεια και τους υπόλοιπους μη ποδηλατικούς φίλους του. Θα δείτε φιλίες να δυναμώνουν, να γίνονται πιο έντονες, ενώ παράλληλα θα έχετε ακόμη περισσότερα να συζητήσετε όταν δεν βρίσκεστε με τα ποδήλατα. Επιπλέον, δημιουργείται χρόνος μακριά από τις οικογενειακές υποχρεώσεις ώστε να καθαρίσει το μυαλό και να επανέλθει η ψυχική ηρεμία. Δεν το λες και λίγο!


10 λόγοι για να ξεκινήσετε το ποδήλατο… εχτές!


Θα βελτιωθεί η υγεία και η διάθεση τους.

Η ήπια γυμναστική όπως είναι η ποδηλασία είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει κάποιος που θέλει να βελτιώσει σιγά σιγά την υγεία του. Δεν περιέχει υψηλούς κινδύνους τραυματισμών -σε αντίθεση με το τρέξιμο- ούτε χρειάζεται κάποιον συγκεκριμένο χώρο. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε εσείς από την μεριά σας είναι να τους υποστηρίξετε στην αρχή και φυσικά να μην τους «ρίξετε με την μια στα βαθιά»!

Θα αποδίδουν καλύτερα στο κρεβάτι.

Δεν είναι μυστικό πως η ποδηλασία -όπως και κάθε μορφή άσκησης- βελτιώνει την καρδιαγγειακή λειτουργία άρα και την σεξουαλική διάθεση του ατόμου. Αυτό σε συνδυασμό με την αυξημένη αντοχή και τους καλοσχηματισμένους μύες -κάποιου που ασχολείται χρόνια- θα τους κάνουν «ταύρους» στο κρεβάτι. Αν δεν τους πείσει ούτε αυτό…

cycling with friends mtb view


Μπορεί η ποδηλασία να βοηθήσει την ερωτική σας ζωή;


Θα βρουν μια καλύτερη απασχόληση από το να κάθονται ώρες ατελείωτες στα καφέ.

Στην χώρα μας είναι «μόδα» οι νέοι -και οι μεγαλύτεροι- να περνάνε ατελείωτες ώρες της ημέρας με τσιγάρο καφέ και τάβλι, που οποιοσδήποτε ασχολείται με κάτι άλλο να δείχνει «περίεργος». Έχει σκεφτεί κανείς τι έχει να προσφέρει ο «μαραθώνιος» καφέ που επιδίδονται καθημερινά οι φίλοι μας; Αντιθέτως, αν ανέβουν σε ένα ποδήλατο έχουν πολλά να κερδίσουν!

Είναι cool!

Ε όπως και να το κάνουμε, το να είσαι ποδηλάτης είναι κάπως cool! Διαφωνείς;

Previous Article

Καινούριοι κανονισμοί για τα οχήματα υποστήριξης και τις μηχανές από την UCI.

Next Article

Mitch Ropelato, urban MTB με μπόλικη τρέλα! (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια