Ποδήλατο,περιορισμένης παραγωγής, από την BMW!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
BMW-M-Bike-2

Η γνωστή γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία με την πολύ όμορφη και πάρα πολύ δυνατή σειρά M, αποφάσισε να φτιάξει ένα ποδήλατο ξεχωριστό, που να αποτελεί φόρο τιμής προς τα αυτοκίνητα της σειράς Μ.

Το Cruise M-Bike θα παραχθεί μόλις σε 500 κομμάτια στο χρώμα κατατεθέν -austin yellow- της Βαυαρικής εταιρίας με κάθε ποδήλατο να έχει χαρακτηριστικό ταμπελάκι με τον αύξοντα αριθμό παραγωγής του.

Οι αλουμινένιοι σωλήνες του ποδηλάτου είναι διαμορφωμένοι με την μέθοδο hydro-formed, οι οποίοι συνδυάζονται με κάρμπον ανταλλακτικά που το κάνουν ελαφρύ και σταθερό, αλλά παράλληλα, πολύ άκαμπτο ώστε να μεταφέρεται όλη η δύναμη στον δρόμο. Πηγαίνοντας ένα βήμα πια μακριά, προσφέρει ανεξάρτητα ρυθμιζόμενο, εργονομικό τιμόνι που προσφέρει άνεση, ενώ τα υδραυλικά δισκόφρενα της Shimano εγγυούνται φρενάρισμα που αντιστοιχεί σε όχημα που φέρει το σήμα «Μ».

Χαρακτηριστικό για τον σύγχρονο σχεδιασμό του BMW Cruise M-Bike είναι το «bullneck» στον οριζόντιο σωλήνα ο οποίος φέρνει στον νου τον χώρο του ρεζερβουάρ στις μοτοσυκλέτες.

Αρκετά όμως γράψαμε, δείτε τις φωτογραφίες για να καταλάβετε την μοναδικότητά του!

BMW-M-Bike-1

BMW-M-Bike-2

BMW-M-Bike-3

BMW-M-Bike-4

BMW-M-Bike-6

Previous Article

Τρένο διακόπτει το Roubaix-Paris! (video)

Next Article

Orange Five Pro

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια