Το ποδήλατό ως διακοσμητικό στοιχείο; Φυσικά με αυτό το έπιπλο!

Author: Χωρίς σχόλια Share:
bikefurnitures (5)

Η ιταλική εταιρεία Vado Libero παρουσίασε πρόσφατα μια συλλογή με καινοτόμα έπιπλα, που σκοπό έχουν να συμπληρώσουν και να αναδείξουν το ποδηλατικό ως διακοσμητικό στοιχείο. Ρίξαμε μια ματιά στη συλλογή που φιλοξενήθηκε κατά τη διάρκεια της φετινής Milan Design Week και ομολογουμένως ξεχωρίζει σε πρακτικό σχεδιασμό και κατασκευή, καθώς και στη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών. Η συλλογή περιλαμβάνει προτάσεις, οι οποίες καθιστούν την αποθήκευση ποδήλατων και των ποδηλατικών αξεσουάρ αρκετά εύκολη, προσφέροντας ταυτόχρονα μια αισθητική που μετατρέπει το ποδήλατό σας σε design και κομμάτι της διακόσμησης.

«Θέλαμε να πετύχουμε τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό, ώστε να διευρύνουμε την ποδηλατική εμπειρία» λέει ο Vado Libero. «Έτσι συλλέξαμε και εξετάσαμε με προσοχή κάθε χρήσιμη λεπτομέρεια, ώστε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία αυτό που είχε σχεδιαστεί εξ’ αρχής».

Ράφι ποδηλάτου

Το ράφι ποδηλάτου έχει σχεδιαστεί ειδικά, για να μετατρέψει το ποδήλατο σε ένα εσωτερικό έργο τέχνης ή σε ένα χαρακτηριστικό décor κομμάτι. Σχεδιασμένο για το σαλόνι, αυτό το υπέροχο κομμάτι επίπλου πλαισιώνει το ποδήλατο στο κέντρο και το λούζει με φως. Ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος από ξύλο σημύδας με επικάλυψη ενός λεπτού φύλλου δρυός και έρχεται συσκευασμένο σε τέσσερα κομμάτια για εύκολη συναρμολόγηση. Διαθέτει ανοξείδωτο σφιγκτήρα, ο οποίος κρατά τον πίσω τροχό του ποδηλάτου στη θέση του και μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το μέγεθος του τροχού.

bikefurnitures (10) bikefurnitures (8) bikefurnitures (7)

Επίσης είναι εξοπλισμένο με μια ράγα (κρεμάστρα) για ρούχα από ανοξείδωτο χάλυβα με τέσσερα δερμάτινα άγκιστρα και μια σειρά ξύλινων στύλων, που μπορούν να μετακινούνται ανάλογα τις ανάγκες του χρήστη. Έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει όλα τα αξεσουάρ που σχετίζονται με την ποδηλασία, όπως κράνος, αντιανεμικό, μπουκάλι νερού, κλειδαριά κ.λπ. Αν δεν γνωρίζετε τι πρέπει να αγοράσετε ταυτόχρονα με το ποδήλατό σας, δείτε εδώ: Αγόρασες ποδήλατο; Δες τι ακόμη χρειάζεσαι!.
Το μόνο αρνητικό σε αυτό το προϊόν είναι το βάρος του, το οποίο ανέρχεται σε 90 kg.

Bike Butler

Το Bike Butler είναι μία κρεμάστρα ποδηλάτου, με τη μορφή μιας συμπαγούς βάσης. Ο επιδαπέδιος σχεδιασμός είναι ιδανικός για όσους δεν θέλουν να ανοίξουν τρύπες στον τοίχο και επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετήσουν απλά το ποδήλατό τους στο κέντρο. Είναι κατασκευασμένο από ξύλο σημύδας με λεπτά φύλλα από ξύλο οξιάς και η βάση του είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο ράφι και συρτάρι για την αποθήκευση και οργάνωση των ποδηλατικών αξεσουάρ.

bikefurnitures (6) bikefurnitures (4) bikefurnitures (3) bikefurnitures (1) bikefurnitures (9)

Το βάρος του είναι στα 24 κιλά και μπορεί να μετακινηθεί εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.

Previous Article

Φαρδύτερα ελαστικά ποδηλάτου δρόμου. Είναι όντως πιο γρήγορα;

Next Article

Εντυπώσεις από την 1η Πανελλήνια Συνάντηση Ορεινής Ποδηλασίας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια