Πρόστιμο για την δικαιολογημένη αντίδραση του Peter Sagan; Μάλλον τα έχετε χαμένα στην UCI…

Author: Χωρίς σχόλια Share:
petersaganvuelta (2)

Στην αναγκαστική εγκατάλειψη, οδηγήθηκε ο Peter Sagan στο Vuelta a Espana, λόγω του ότι μια μηχανή έπεσε πάνω του στην 8η διαδρομή, λίγα χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό όπου και είχε πάρα πολλές πιθανότητες να είναι ο νικητής εκείνης της ημέρας. Το περίεργο, όμως, δεν είναι το ότι εγκατέλειψε με σοβαρά εγκαύματα και petersaganvuelta (1)τραυματισμούς, αλλά του ότι δέχτηκε πρόστιμο από την UCI, για απρεπή γλώσσα και επειδή «χαλάει την εικόνα» της ποδηλασίας δρόμου…

Με εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού σε όλη την αριστερή του πλευρά και θλάση στο αριστερό χέρι στο παρακάτω βίντεο από την αναμετάδοση του αγώνα, δευτερόλεπτα μετά την πτώση του φαίνεται να κλωτσάει το ποδήλατό του, να είναι φανερά εκνευρισμένος και να λογομαχεί με τα μέλη της ουδέτερης service team. Το πρόστιμο που δέχτηκε ήταν 300 ελβετικά φράγκα.

Ο ίδιος δήλωσε: «Ούτε που άκουσα την μηχανή να έρχεται. Είναι ανεπίτρεπτο να προσπαθούν οι μηχανές να χώνονται μέσα στο πελοτόν, σε τόσο υψηλές ταχύτητες. Επιταχύνουν και προσπαθούν να μπουν αναμεσά μας όταν βρούνε λίγο χώρο, ωστόσο δεν σκέφτονται την πιθανότητα κάποιος αναβάτης να αλλάξει πορεία ή να πέσει μπροστά τους. Όταν γύρισα στο ξενοδοχείο έμαθα για το πρόστιμο που μου υπεβλήθη και παρόλο που θα το πληρώσω το θεωρώ άδικο».

Previous Article

5 λάθη που έχουμε κάνει όλοι πριν βγούμε για ποδήλατο!

Next Article

Gee Atherton, η πτώση που του στοίχισε το 3ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια