Τσάντα που κάνει σινιάλα όταν ποδηλατείτε; Ιδού, το brakepack! (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
brakepack2

Φώτα που είναι συνδεδεμένα με το ποδήλατο και κάνουν σινιάλο κατά τις αλλαγές πορείας και κατά το φρενάρισμα, είναι κάτι που αρκετοί έχουν προσπαθήσει να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν, αλλά προς το παρόν δεν έχει φτιαχτεί κάτι, το οποίο να κατακλύσει την αγορά. Η λύση όμως έρχεται από μια μικρή εταιρία του Seattle και ονομάζεται Brakepack.

brakepack

Ο αναβάτης φοράει ένα σακίδιο, το οποίο έχει ενσωματωμένα φώτα και συγχρονίζεται με το smartphone για μια προκαθορισμένη διαδρομή. Ακολουθώντας τις οδηγίες του smartphone για την διαδρομή, ανάβουν και τα κατάλληλα σήματα στις αλλαγές πορείας. Επίσης, μέσω του GPS του smartphone γίνονται αντιληπτές οι αλλαγές στην ταχύτητα και κατά το φρενάρισμα ανάβουν κόκκινα φώτα στο σακίδιο για να ειδοποιήσουν τους οδηγούς.

Αν ακολουθήσετε διαφορετική διαδρομή, ένα ελαφρύ χτύπημα στον ιμάντα της τσάντας από την μεριά που θέλετε να στρίψετε θα κάνει το κατάλληλο σινιάλο να αναβοσβήσει.

Προς το παρόν βρίσκεται σε πρωτότυπη μορφή ακόμη καθώς αναζητούν τους κατάλληλους πόρους ώστε να δοκιμαστεί εκτενέστερα.

Previous Article

Παγγαίο Trail-12 χιλιόμετρα ηδονής!

Next Article

Αρχιτέκτονες σχεδιάζουν ξύλινο ποδήλατο για να μελετήσουν δομικές τεχνικές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια