Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το 10ο Sfendami Mountain Festival.

Author: Χωρίς σχόλια Share:
10o sfm sfendami mountain festival (3)

10o sfm sfendami mountain festival (1)Ξεκίνησε ο καθαρισμός των μονοπατιών της διαδρομής, τα οποία φτάνουν τα 12 χιλιόμετρα και παρά το πολύ νερό που έριξε πρόσφατα βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμα κιόλας για τις πρώτες διασχίσεις.

Το 10ο SMF έρχεται με 5 διαφορετικούς αγώνες, οπότε σίγουρα θα υπάρχει κάποια διαδρομή στις δυνατότητες σας για να συμμετέχετε.

Θα υπάρχουν 3 αγώνες ορεινού τρεξίματος, με 21 χιλιόμετρα, 10 και 5, ενώ στην ορεινή ποδηλασία οι διαδρομές θα είναι δύο με 38 χιλιόμετρα για τους πιο δυνατούς αναβάτες και 21 η fun διαδρομή.

10o sfm sfendami mountain festival (4)

Σε συνέχεια των προετοιμασιών, θα υπάρχει επετειακό μετάλλιο για την 10η χρονιά του Sfendami Mountain Festival του οποίου ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί και είναι ήδη υπό κατασκευή!

10o sfm sfendami mountain festival (5)

Όπως και κάθε χρόνο, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στις παράλληλες εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους της διοργάνωσης με πλήθος δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες!

Τέλος, οι εγγραφές για το 10ο SMF ξεκινούν ηλεκτρονικά την 1η Μαρτίου μέσω της επίσημης σελίδας της διοργάνωσης www.sfendami.com καθώς υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από όλη την Ελλάδα αλλά και από αρκετές βαλκανικές χώρες.

Previous Article

Το χρονικό από ένα ποδηλατικό ταξίδι του μέλιτος. (Μέρος 2ο)

Next Article

Δες πως να λιπάνεις σωστά την αλυσίδα σου! (NSFW) (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια