Ορίστε ακόμη μια απόδειξη γιατί επιλέγουμε ποδήλατο για τις μετακινήσεις μας. (video)

Author: Χωρίς σχόλια Share:
traffic jam

Παρακάτω ακολουθούν τα πλάνα ενός ποδηλάτη που δείχνουν τις μακρές ουρές των αυτοκινήτων που προσπαθούν φτάσουν στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Βρετανίας, δημιουργώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση 15 μιλίων (24 χιλιόμετρα)!

Το Glastonbury Festival ξεκίνησε την Τετάρτη που μας πέρασε και πολλοί άνθρωποι ήταν αναγκασμένοι να περιμένουν για ώρες μέσα στα οχήματα τους μέχρι να καταφέρουν να φτάσουν στο μέρος όπου διεξαγόταν το φεστιβάλ.

Ο ντόπιος ποδηλάτης Mike Jefferies βγήκε για μια βόλτα το μεσημέρι της Τετάρτης από το Shepton Mallet
έως το Glastonbury και κατέγραψε τη βόλτα του με μια κάμερα.

Στα πλάνα σε γρήγορη κίνηση, τα οποία προβλήθηκαν στην ιστοσελίδα του ITV News West Country και στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, απεικονίζεται η στατική ουρά των οχημάτων, τα οποία όπως φαίνεται δεν ήταν σε θέση να φθάσουν στο φεστιβάλ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το  #glastonburytraffic να γίνει σύντομα trend στο Twitter στο Ηνωμένο Βασίλειο, με μερικούς ανθρώπους να ισχυρίζονται ότι κοιτάζουν τα πίσω φώτα του μπροστινού τους για 12 ώρες!

Κάποιος άλλος ανέφερε ότι όλο αυτό έχει σαν συνέπεια την καθυστέρηση μερικών παιδιών στο δρόμο τους για τα σχολεία της περιοχής.

Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες έχουν μετατρέψει την περιοχή του φεστιβάλ σε ένα λασπόλουτρο, κάνοντας την παραμονή των ατόμων εκεί πιο δύσκολη από την ταλαιπωρία που πέρασαν για να φτάσουν.

Previous Article

Ηλεκτρονική ή μηχανική μετάδοση; Ποια είναι καλύτερη;

Next Article

Έσπασε το ρεκόρ του Tour Divide για περισσότερο από 12 ώρες!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια