Ηλεκτρικό μοτέρ για τους αναβάτες του Σαββατοκύριακου! (video)

Author: 1 σχόλιο Share:
adde3

Πιθανότατα είδατε παρόμοια κρυφά ηλεκτρικά μοτέρ, ακόμη πιο πιθανό να διαβάσατε ότι η UCI κάνει ελέγχους για κρυμμένα μοτέρ παρόλα αυτά όμως, ακόμη αναρωτιέστε αν όντως χρησιμοποιούνται τα κρυφά μοτέρ στους αγώνες.

Όμως, εσείς δεν ασχολείστε με αγώνες. Διασκεδάζετε με το ποδήλατο τα Σαββατοκύριακα και το μόνο που θέλετε είναι μια μικρή υποβοήθηση για να μπορείτε να βγάζετε πιο άνετα τις ανηφόρες και να μην μένετε τελευταίοι και καταϊδρωμένοι. Ίσως το Add-E να είναι αυτό που ψάχνετε. Ένα εξωτερικό ηλεκτρικό μοτέρ, που προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε είδους ποδήλατο και μπορεί να προσφέρει έξτρα 250-600w.

adde (1)

Η τοποθέτησή του στα περισσότερα ποδήλατα της αγοράς είναι εύκολη και γρήγορη, χωρίς να χρειάζεστε ειδικές γνώσεις. Το σύστημα λειτουργεί με την σύνδεση ενός ηλεκτροκινητήρα κάτω από την μεσαία τριβή που με την βοήθεια ενός ράουλου δίνει κίνηση στον πίσω τροχό κάθε φορά που κάνετε πετάλι. Το ηλεκτρικό μοτέρ, τροφοδοτείται από μια μπαταρία σε μέγεθος παγουριού. Το βάρος όλης της μετατροπής δεν υπερβαίνει το ένα κιλό.

Η δύναμη του μοτέρ μπορεί να ρυθμιστεί περιστρέφοντας το πάνω μέρος της μπαταρίας, ενώ υπάρχουν 6 επιλογές με 100w διαφορά μεταξύ τους. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να ανταπεξέλθει το σύστημα είναι τα 45 χιλιόμετρα ανά ώρα, αλλά η αυτονομία της μπαταρίας δεν ξεπερνάει τα 50 χιλιόμετρα.

adde (1)

Όπως φαίνεται ο στόχος των 100,000€ που είχαν θέσει στο Indiegogo, έχει ξεπεραστεί σχεδόν στο διπλάσιο μέσα σε 14 ημέρες και 265 άνθρωποι έχουν δείξει την θέλησή τους για το προϊόν.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Previous Article

Τι θα πρέπει να έχετε μαζί σας στο τσαντάκι σέλας, όταν βγαίνετε για ποδηλασία δρομου.

Next Article

Η ευγενής αθλητική άμιλλα τιμωρείται από την UCI.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια